Altrex ladder kopen? Welke is het beste?

Ben je op zoek naar de beste Altrex ladder voor 2023 en of wil je weten welke ladder je nodig hebt? Bekijk onze selectie van top-beoordeelde Altrex-ladders online. Met een grote verscheidenheid aan maten en stijlen, hebben we de perfecte ladder voor al je behoeften beschikbaar

Bekijk hier de beste Altrex ladders bij Bol.com

Beste Altrex Ladder Aanbieding 2023

De Altrex ladder is een uitstekende keuze voor zowel professioneel als privé gebruik. De ladder is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer stevig en veilig. Bovendien is de Altrex ladder eenvoudig in gebruik en gemakkelijk op te bergen. De huidige aanbieding voor de beste Altrex ladder is een unieke kans om deze kwaliteitsladder tegen een scherpe prijs aan te schaffen. Profiteer nu van deze aanbieding en koop de beste Altrex ladder voor je klussen en projecten.

Wat zijn de beste Altrex ladders?

Er zijn verschillende modellen van de Altrex ladder die populair zijn in Nederland. Hieronder staan enkele van de beste en best verkopende Altrex ladders in Nederland:

 1. Altrex Telescoopladder: Deze ladder is uitklapbaar en kan worden versteld op verschillende hoogtes, waardoor hij geschikt is voor veel verschillende soorten klussen.
 2. Altrex Trapladder: Deze ladder is speciaal ontworpen om te gebruiken op trappen en is zeer stevig en veilig.
 3. Altrex Opsteekladder: Deze ladder is gemakkelijk op te bergen en te vervoeren en is zeer geschikt voor kleinere klussen
 4. Altrex Vouwladder: Deze ladder wordt vaak gebruikt voor taken die veranderende hoogtes vereisen en voor gemakkelijke opslag wanneer deze niet in gebruik is.

1. Beste Telescoopladder: Altrex Telesmart UP Active

De Altrex Telesmart UP Active is een telescopische ladder met 13 sporten die een maximale werkhoogte van 4.80 meter biedt. De ladder is speciaal ontworpen voor zwaar kluswerk en professioneel gebruik en is zeer stevig en veilig.

Beoordeling: 9.5/10 · ‎8 reviews · ‎€ 359,00

Altrex Telesmart UP Active 13 treeds - Telescopische ladder - Werkhoogte 4.80m

Altrex Telesmart UP Active 13 treeds - Telescopische ladder - Werkhoogte 4.80m, Altrex

Het biedt een variabele werkhoogte tot 4.8 meter, terwijl het ingeschoven slechts 49 x 89 cm is. Makkelijk te vervoeren en op te bergen. Bediening is eenvoudig met één hand. Het is robuust met antislip voeten en een ergonomische grip. Het is geschikt voor veel toepassingen en is ontworpen voor veiligheid en innovatie. In de verpakking zit de ladder, handleiding en een 5-jarige fabrieksgarantie.

 • Een sportdiepte van 65 mm
 • Voor thuis of professioneel gebruik
 • Telescopisch, dus makkelijk op te bergen
 • Robuuste telescopische ladder
 • Met het ABS soft-close systeem schuift de ladder stap voor stap in

Bekijk de Beste Prijs bij Bol.com

2. Beste Trapladder: Altrex Double Decker

De Altrex Double Decker 6 treeds is een huishoudtrap die speciaal is ontworpen voor gebruik in huis. De ladder heeft 6 sporten en biedt een maximale werkhoogte van 3.25 meter. De ladder is zeer stevig en veilig, en is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Beoordeling: 9.5/10 · ‎210 reviews · ‎€ 156,00

Altrex Double Decker 6 treeds - Huishoudtrap - Werkhoogte 3.25m

Altrex Double Decker 6 treeds - Huishoudtrap - Werkhoogte 3.25m, Altrex

De ladder is eenvoudig in gebruik en is gemakkelijk op te bergen. De dubbele sporten zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid. De bovenste sporten zijn speciaal ontworpen voor gebruik als platform voor gereedschappen of materialen. De Altrex Double Decker 6 treeds is een uitstekende keuze voor kleine klussen en reparaties in huis.

 • Met dubbele treden voor extra stevigheid en stabiliteit
 • Werkhoogte van 3.25 meter
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Antislip-treden en slijtvaste trapvoeten
 • De ladder is licht in gewicht, maar toch sterk en stabiel
 • Ideaal voor kleine klussen en reparaties in huis

Bekijk de Beste Prijs bij Bol.com

3. Beste Opsteekladder: Altrex All Round Reformladder – 2-delig

De Altrex reformladder, ook wel All Round ladder genoemd, is een unieke ladder die kan worden gebruikt in A-stand voor vrijstaand gebruik, of als opsteekladder voor hogere werkhoogtes.

Beoordeling: 9.5/10 · ‎7 reviews · ‎€ 242,00

Altrex All Round Reformladder - 2-delig - Werkhoogte 5.50m

Altrex All Round Reformladder - 2-delig - Werkhoogte 5.50m, Altrex

De ladder is voorzien van een stabiliteitsbalk, opsteekhaak en veiligheidspal, en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en veiligheid. De ladder is verkrijgbaar in verschillende lengtes en heeft een maximum werkhoogte van 5,5 meter. De All round ladder is perfect voor klussen in en om huis, door zijn lichte gewicht en gemakkelijk te verplaatsen.

 • Voor intensief, professioneel gebruik
 • Ergonomisch kokerprofiel met ERGO-GRIP
 • Extra brede en hoge sporten
 • Makkelijk uitschuiven langs de gevel

Bekijk de Beste Prijs bij Bol.com

4. Beste Vouwladder: Altrex Varitrex-Do-it-All 4 x 3 sporten

De Altrex Varitrex Do-it-All is een multifunctionele, telescopische vouwladder met 2 x 3 / 2 x 2 sporten (4 x 3 in totaal) en een maximale werkhoogte van 4,30 meter.

Beoordeling: 9.5/10 · ‎15 reviews · ‎€ 323,00

Altrex Varitrex-Do-it-All - Vouwladder - 4 x 3 sporten - Werkhoogte 4.30m

Altrex Varitrex-Do-it-All - Vouwladder - 4 x 3 sporten - Werkhoogte 4.30m, Altrex

Het is geschikt voor veel verschillende klussen in en om het huis en kan in verschillende posities worden geplaatst, ook op ongelijke niveaus. Het ladder wordt geleverd met een 2-delig aluminium platform en is op te vouwen tot een compacte afmeting voor gemakkelijke opslag. De ladder heeft een belastbaarheid van 150 kg en is voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie.

 • De vouwladder is flexibel in gebruik dankzij de zes duurzame flex-scharnieren.
 • Het telescopische deel maakt het mogelijk om op verschillende hoogtes te werken.
 • De ladder is geschikt voor gebruik op ongelijke niveaus dankzij het telescopische deel.
 • Het biedt veiligheid in steigerstand dankzij het 2-delige aluminium platform.
 • De ladder is stabiel dankzij de stabiliteitsbalken met antislipvoeten.

Voordelen van de Altrex Varitrex-Do-it-All 4 x 3 vouwladder zijn:

 • Veelzijdigheid: De ladder kan in verschillende posities worden geplaatst en is geschikt voor veel verschillende klussen in en om het huis.
 • Veiligheid: De ladder voldoet aan Europese veiligheidsnormen en heeft antislip profielen op de sporten, een 2-delig aluminium platform voor veilig gebruik in steigerstand en twee stabiliteitsbalken met robuuste antislipvoeten.
 • Compacte afmeting: De ladder is gemakkelijk op te vouwen en op te bergen dankzij de compacte afmetingen.
 • Hoge capaciteit: De ladder kan een belasting dragen tot 150 kg.
 • Garantie: de ladder is voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie.

Nadelen van de Altrex Varitrex-Do-it-All 4 x 3 vouwladder zijn:

 • Gewicht: De ladder is zwaar met een gewicht van 16,1 kg, dus het kan moeilijk zijn om hem te dragen of te verplaatsen als je alleen bent.
 • Prijs: De ladder kan duurder zijn in vergelijking met andere ladders op de markt.
 • Onderhoud: Omdat de ladder is uitgerust met scharnieren en automatische vergrendelingen is het belangrijk om deze regelmatig schoon te maken om een correct functioneren te behouden.

Bekijk de Beste Prijs bij Bol.com

Altrex Ladders: Koopgids

Hier is een koopgids voor het kopen en uitkiezen van de beste Altrex ladder:

 1. Bepaal je behoeften: Voordat je begint met het kopen van een Altrex ladder, is het belangrijk om vast te stellen waarvoor je de ladder gaat gebruiken. Denk aan de hoogte waarop je wilt werken, of je binnen of buiten gaat werken, en welke taken je gaat uitvoeren. Dit zal je helpen bij het bepalen van welk type ladder geschikt is voor jou.
 2. Kies het juiste type ladder: Altrex produceert verschillende soorten ladders waaronder steigerladders, telescoopladders, verstelbare ladders, en steigers. je moet het juiste type ladder kiezen voor je specifieke behoeften.
 3. Overweeg de hoogte van de ladder: Altrex ladders zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk om te controleren of de ladder hoog genoeg is voor jouw specifieke taak of klus. Zorg ervoor dat de ladder minstens 3 meter hoger is dan de hoogste plek waarop je gaat werken.
 4. Veiligheid: Veiligheid is van groot belang bij het kiezen van een ladder. Kijk naar de veiligheidskenmerken van de ladder, zoals antislipvoetjes, vergrendelingen en veiligheidsleuningen. Deze kenmerken zorgen voor veiligheid in gebruik.
 5. Belastbaarheid: Controleer of de ladder voldoet aan de maximale belastbaarheid die je nodig heeft. De maximale belastbaarheid van de ladder moet hoger zijn dan het gewicht van de gebruiker plus eventuele extra belasting.
 6. Garantie: Onderzoek welke garantie er op de ladder wordt gegeven. Dit geeft je de zekerheid dat uw aankoop beschermd is als er problemen zijn.
 7. Prijs: Altrex ladders zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Zorg ervoor dat je een ladder koopt die binnen je budget past, maar let wel op de kwaliteit.
 8. Service & ondersteuning: Bekijk of Altrex service & ondersteuning biedt voor hun producten. Dit kan nuttig zijn als je vragen heeft over het gebruik of onderhoud van de ladder.
 9. Beoordelingen: Lees beoordelingen van andere gebruikers. Dit geeft je een idee van de ervaringen van anderen met de ladder die je overweegt te kopen.

Door bovenstaande zaken te overwegen, zou je in staat moeten zijn om een goede Altrex ladder te kopen.

Altrex Ladders: Alles wat je moet weten

 1. Welke soorten ladders maakt Altrex beschikbaar?
  Altrex produceert verschillende soorten ladders waaronder steigerladders, telescoopladders, verstelbare ladders, en steigers. Dit biedt een brede keuze voor elke specifieke taak of klus.
 2. Hoe hoog zijn de ladders van Altrex?
  Altrex ladders zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is belangrijk om te controleren welke hoogte de ladder heeft die je overweegt te kopen en of deze hoog genoeg is voor uw specifieke taak of klus.
 3. Heeft Altrex ladders veiligheidskenmerken?
  Ja, Altrex ladders hebben veiligheidskenmerken zoals antislipvoetjes, vergrendelingen en veiligheidsleuningen. Deze zorgen ervoor dat de ladder veilig is in gebruik.
 4. Is een Altrex ladder gemakkelijk op te bergen en te vervoeren?
  Ja, Altrex ladders zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Sommige ladders, zoals opklapbare ladders en schuifladders zijn speciaal ontworpen voor eenvoudig opbergen en vervoeren.
 5. Wat is de maximale belastbaarheid van Altrex ladders?
  Altrex ladders hebben een belastbaarheid aangegeven. Dit geeft aan hoeveel gewicht de ladder kan dragen. Het is belangrijk om te controleren of de ladder die je overweegt te kopen voldoet aan de maximale belastbaarheid die je nodig heeft.
 6. Wat is de garantie op Altrex ladders?
  De garantie voor Altrex ladders varieert per product, dus het is belangrijk om de garantie te controleren voor de ladder die je overweegt te kopen.
 7. Is er een professionele service en ondersteuning voor Altrex ladders?
  Ja, Altrex biedt professionele service en ondersteuning voor hun producten. Dit kan nuttig zijn als je vragen heeft over het gebruik of onderhoud van de ladder.
 8. Hoe duur zijn Altrex ladders?
  De prijzen van Altrex ladders kunnen variëren afhankelijk van het type ladder en de grootte. Het is belangrijk om de prijs te vergelijken met andere merken en te controleren of de ladder binnen uw budget past.
 9. Zijn Altrex ladders specifiek geschikt voor bepaalde doeleinden?
  Ja, Altrex ladders zijn specifiek geschikt voor bepaalde doeleinden. Bijvoorbeeld, een telescoopladder is speciaal ontworpen voor werk op hoogte, terwijl een steigerladder is specifiek ontworpen voor gebruik als een platform.
 10. Welke specificaties heeft de ladder die ik wens te kopen?
  Dit is afhankelijk van welke ladder je overweegt te kopen. Het is belangrijk om te controleren welke specificaties de ladder heeft, zoals maximale belastbaarheid, hoogte, gewicht, en veiligheidskenmerken. De informatie hierover kun je vinden in de productomschrijvingen of op de website van Altrex ladder verkopers.

Wat voor soorten Altrex ladders zijn er?

Er zijn verschillende soorten Altrex ladders beschikbaar, hier zijn er een aantal van:

 1. Steigerladders: Deze ladders zijn speciaal ontworpen voor gebruik als een platform. Het zijn robuuste ladders die geschikt zijn voor zwaardere taken en werken op grotere hoogte.
 2. Telescoopladders: Telescoopladders zijn geschikt voor werk op hoogte en kunnen worden uitgeklapt tot de gewenste hoogte.
 3. Verstelbare ladders: deze ladders kunnen worden versteld in hoogte, dit maakt ze geschikt voor verschillende taken en hoogtes.
 4. Steigers: Altrex maakt ook verschillende types van steigers voor professioneel gebruik, zoals rolsteigers, trapsteigers en vouwsteigers.
 5. Opklapbare ladders: Deze ladders zijn speciaal ontworpen voor eenvoudig opbergen en vervoeren.
 6. Schuifladders: Schuifladders zijn ook speciaal ontworpen voor eenvoudig opbergen en vervoeren.
 7. Werkhoogte ladders: Deze ladders zijn speciaal ontworpen voor werken op hoogte bij specifieke werkhoogte.
 8. Veiligheidsladders: veiligheidsladders zijn speciaal ontworpen met extra veiligheidskenmerken zoals antislipvoetjes, vergrendelingen en veiligheidsleuningen.

Het is aan te raden om de website van de Altrex ladders verkopers, zoals Bol.com, te bezoeken voor een volledige lijst van beschikbare producten en specifieke informatie over de Altrex ladder naar keuze.

Wat zijn de beste Altrex steigerladders?

Er zijn verschillende goede Altrex steigerladders beschikbaar, hier zijn er een aantal van:

 1. Altrex Duo steigerladder: Deze ladder heeft een grote werkhoogte en een hoge belastbaarheid en is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik.
 2. Altrex Roll-Up steigerladder: deze ladder is voorzien van een handige rolsteun, waardoor de ladder gemakkelijk op te rollen en op te bergen is.
 3. Altrex Vouwsteiger: Deze steiger heeft een grote werkhoogte en is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Hij is eenvoudig op te zetten en op te bergen.
 4. Altrex Trestle steiger: Deze ladder is speciaal ontworpen voor stabiel en veilig werken op hoogte. Deze ladder is voorzien van een antislipvoetjes en vergrendelingssysteem.

De professionele keuze: Altrex ladders

Waarom kiezen voor een Altrex ladder als professioneel gereedschap

Altrex ladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn getest op sterkte en veiligheid. Onze ladders zijn uitgerust met veiligheidskenmerken zoals antislipvoetjes, vergrendelingen en veiligheidsleuningen voor een veilige en stabiele ervaring.

Bekijk de beste Altrex ladders bij Bol.com

Altrex ladders voor elke professionele taak

Met een breed scala aan ladders, waaronder steigerladders, telescoopladders, en steigers heeft Altrex voor elke taak de juiste ladder beschikbaar. Onze steigerladders zijn speciaal ontworpen voor professioneel gebruik en zijn geschikt voor zwaardere taken en werken op grotere hoogte. Onze telescoopladders zijn geschikt voor werk op hoogte en kunnen worden uitgeklapt tot de gewenste hoogte. Onze steigers zijn speciaal ontworpen voor veilig en gemakkelijk werken op hoogte.

Professionele service en ondersteuning van Altrex

Altrex biedt ook professionele service en ondersteuning voor al onze producten. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste ladder voor uw specifieke taak of klus en om u te ondersteunen bij het gebruik of onderhoud van uw ladder.

Kies voor kwaliteit en veiligheid: kies voor een professionele Altrex ladder

Kies voor kwaliteit en veiligheid, kies voor een professionele Altrex ladder. Bezoek onze website voor meer informatie over onze producten en voor een dealer bij u in de buurt.

Altrex ladder telescopisch: de flexibele en veilige oplossing voor elke klus

De Altrex ladder telescopisch is de perfecte oplossing voor elke klus waarbij flexibiliteit en veiligheid van groot belang zijn. Of het nu gaat om verfwerken, opbergen of vervangen van lampen, deze ladder is geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden.

Bekijk de aanbieding bij Bol.com

Met zijn verstelbare hoogte en stevige constructie, biedt de Altrex ladder telescopisch de flexibiliteit die je nodig heeft voor uw volgende project.

Eenvoudig te verstellen tot de gewenste hoogte

De Altrex ladder telescopisch is eenvoudig te verstellen tot de gewenste hoogte. Hierdoor is het ideaal voor gebruikers die veel werken op verschillende hoogtes. Dit maakt het ook mogelijk om op de trap te werken, wat een veiligere optie is dan op een standaard ladder.

Stevige constructie en antislip-traptreden voor extra veiligheid

De Altrex ladder telescopisch is gemaakt van hoogwaardige materialen en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. De stevige constructie en antislip-traptreden zorgen voor extra veiligheid tijdens gebruik. Dit maakt het ook een betrouwbare keuze voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld de bouw en industrie.

Geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden

De Altrex ladder telescopisch is geschikt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden. Dit maakt het ook een geweldige keuze voor particuliere gebruikers die vaak klussen doen rondom hun huis.

Koop nu de Altrex ladder telescopisch en maak uw volgende klus eenvoudiger

De Altrex ladder telescopisch is de perfecte keuze voor elke klus waarbij flexibiliteit en veiligheid van groot belang zijn. Koop nu de Altrex ladder telescopisch en maak je volgende klus eenvoudiger.

Altrex ladder Gamma: Kwalitatief hoogwaardige ladder voor een scherpe prijs

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige ladder voor je volgende klus? Overweeg dan de Altrex ladder die je kunt ook kunt kopen bij Gamma. Deze ladder is speciaal ontworpen voor klussers en professionals en biedt een veilige en duurzame oplossing voor elk project.

Bekijk de aanbieding bij Bol.com

Aankoop bij bouwmarkt Gamma: scherpe prijzen en aanbiedingen

En als je op zoek bent naar een goede deal, dan is bouwmarkt Gamma de perfecte plek om de Altrex ladder te kopen. Bij Gamma hebben wij ze scherpe prijzen en regelmatig aanbiedingen waarmee je kunt besparen op de aankoopprijs van de ladder. Zo kun jij je volgende project aanpakken zonder dat je hoeft te stressen over de prijs.

De Altrex ladder, die je bij de Gamma kunt kopen, beschikt over een veilige traploze trapfunctie, waarmee je eenvoudig op verschillende hoogtes kunt werken. De ladder is ook voorzien van anti-slip rubberen voeten, waardoor jij je veilig kunt voelen tijdens het gebruik.

Bezoek bouwmarkt Gamma of kijk online voor de Altrex ladder

Na gebruik is de ladder gemakkelijk op te klappen en op te bergen, zodat je weinig ruimte nodig heeft voor opslag. Kortom, de Altrex ladder die je ook bij de Gamma kunt kopen is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige, stevige en veelzijdige ladder. Ga naar bouwmarkt Gamma of kijk online bij Bol.com om de Altrex Gamma ladder te kopen en je volgende project een stuk gemakkelijker te maken.

Bekijk hier de beste Altrex ladders bij Bol.com
Meer beste merken ladders vind je hier

Inhoudsopgave