Twinkly Kerstverlichting met App kopen?

Twinkly kerstverlichting: 200, 400 of 600 led lampjes

Twinkly kerstverlichting biedt een breed scala aan geavanceerde effecten en verbluffende animaties, klaar om af te spelen, aangepast te worden, en met volledige toegang tot de online galerij, waar nieuwe animaties altijd beschikbaar zijn om te downloaden.

Twinkly Kerstboom

TIP! Wil jij je kerstboom verlichten met Twinkly kerstboom verlichting maar je wilt er geen werk van hebben. Dan is er nu ook de kant en klare Twinkly kerstboom 180 cm – 230 cm en 152 cm. Deze kunstkerstboom is vooraf verlicht met veelkleurige LED’s. Het is de perfecte kerstboom voor je woonkamer.

Bekijk de prijs bij Bol.com:

Twinkly kerstboom 230 cm
Twinkly kerstboom 182 cm
Twinkly kerstboom 152 cm

Lees meer…

Twinkly Smart LED kerstboomverlichting met App heeft drie collecties:

Multicolor

Multicolor: Creëer unieke scenario’s met alle kleuren van de regenboog. Alle Twinkly RGB-lampen kunnen worden gegroepeerd dankzij de mobiele applicatie. Je kunt complexe scenario’s maken door hetzelfde effect op elk onderdeel toe te passen. De RGB-kleuren worden benadrukt door de speciale afwerking van de Twinkly-lens: mat en vlak, waardoor de chromatische componenten gelijkmatig worden verspreid zonder de expressieve kracht te veranderen. Bekijk hieronder de Twinkly aanbieding bij Bol.com en Amazon.nl:

Multicolor: 100, 250, 400 of 600 lampjes
LED Profiel: RGB
Twinkly App-Gecontroleerde Lichtslinger (20m) met 250 Meerkleurige RGB LEDS, Zwarte Kabel – LED-verlichting voor Binnen en Buiten – Generatie II

Met zwarte kabel:
Bestel met 100 LEDS bij Bol.com

Bestel met 250 LEDS bij Bol.com
Bestel met 400 LEDS bij Bol.com
Bestel met 600 LEDS bij Bol.com

Met zwarte kabel:
Bestel met 1oo LEDS bij Amazon.nl
Bestel met 250 LEDS bij Amazon.nl

Bestel met 400 LEDS bij Amazon.nl
Bestel met 600 LEDS bij Amazon.nl


Special Edition

Special Edition: De Special Edition-producten zijn iets dat het beste van twee werelden combineert – het volledige RGB-spectrum van 16 miljoen kleuren EN de vintage warme wittinten. Als je fan bent van de warme wittinten van weleer dan is dit de beste keuze voor je (ik heb deze ook). Bekijk hieronder de Twinkly aanbieding bij Bol.com en Amazon.nl:

Special Edition: 250 of 400 lampjes
LED Profiel: RGB+W
Special Edition, (20m) met 250 of 400 Witte + RGB LEDS, Zwarte Kabel – Special Edition – LED-verlichting voor Binnen en Buiten – Generatie II. Deze slimme kerstverlichting heeft een reeks van 250 of 400 (meest populair) meerkleurige RGB + warm witte LED’s.

Twinkly Special Edition is ontworpen om de levendige verscheidenheid aan RGB-kleuren samen te brengen met de warmte van het klassieke, geliefde warmwitte pure licht met een gloednieuwe vierkanaals RGBW-lichtbron.

Met zwarte kabel:
Bestel met 250 LEDS bij Amazon.nl
Bestel met 250 LEDS bij Bol.com
Bestel met 400 LEDS bij Amazon.nl

Bestel met 400 LEDS bij Bol.com


Gold Edition

Gold Edition: De Gold Edition-producten zijn voor de kalme mensen, degenen die de voorkeur geven aan rust en vrede tijdens de feestelijke momenten. Degenen die de klassiekers verkiezen. Bekijk hieronder de Twinkly aanbieding bij Bol.com en Amazon.nl:

Gold Edition: 250 of 400 lampjes
LED Profiel: AWW
Twinkly App-Gecontroleerde Lichtslinger (20m) met 250 Amber en Witte LEDS, Zwarte Kabel – Gold Edition – LED-verlichting voor Binnen en Buiten – Generatie II

Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele en klassieke lampen, kun je met The Gold Edition de perfecte tint / temperatuur van wit kiezen, van warm amber tot het koelste pure ijswit.

Met zwarte kabel:
Bestel met 250 LEDS bij Bol.com
Bestel met 400 LEDS bij Bol.com
Bestel met 250 LEDS bij Amazon.nl
Bestel met 400 LEDS bij Amazon.nl


Cluster

Cluster: Cluster is een string met een dichtere verdeling van LED’s om je meer verlichting te geven voor je ruimte, of het nu in een boom of in je huis is. Bekijk hieronder de Twinkly aanbieding bij Bol.com:

Cluster: 400 lampjes
LED Profiel: RGB
Generatie II – clusterverlichting Twinkly met RGB licht – Clusterverlichting zijn lampjes die willekeurig langs een snaar worden geplaatst om 4 x zoveel lampjes te bieden en een veel voller uiterlijk.

Wil je meerdere Clusters samen gebruiken? Of misschien synchroniseren met andere Twinkly-decoraties? Groepeer ze via Twinkly App.

Met zwarte kabel:
Bestel met 400 LEDS bij Bol.com


Hoeveel Twinkly kerstlampjes heb je nodig in je kerstboom?

We raden je aan om voor een 2 meter hoge boom 400 of 600 lampen aan te schaffen. Als je een liefhebber bent van veel licht, verdubbel of mix dan de verlichting voor extra sprankeling.

Hieronder zie je een tabel met een indicatie van hoeveel Twinkly lampjes en hoeveel meter snoer je nodig hebt voor het verlichten van je kerstboom.

Twinkly kerstverlichting (± 18 lampjes per meter)

Hoogte boomMinimaalExtra Vol
150 cm12 meter (± 216 lampjes)20 meter (± 360 lampjes)
180 cm14 meter (± 252 lampjes)30 meter (± 540 lampjes)
210 cm16 meter (± 288 lampjes)35 meter (± 630 lampjes)
240 cm20 meter (± 360 lampjes)50 meter (± 900 lampjes)
300 cm30 meter (± 540 lampjes)70 meter (± 1260 lampjes

Twinkly kerstverlichting is gemakkelijk in te stellen

Het nieuwe onboarding-proces helpt je om Twinkly gemakkelijk in te stellen, en Bluetooth-connectiviteit koppelt het apparaat binnen enkele seconden aan je wifi-thuis-/kantoornetwerk.

Twinkly-apparaten kunnen in groepen worden gesynchroniseerd (tot 4000 LED’s of 10 apparaten, met een goede wifi-dekking) voor indrukwekkende landschapsinstallaties. De ingebouwde muzieksensor brengt het feest tot leven en synchroniseert de lichteffecten met de muziek.

Een handige AAN/UIT-timer en algemene helderheidsdimmer bieden volledige controle over je inrichting. Deze functies, verbeterde stabiliteit en multi-effect carrouselfuncties maken dit de slimste Twinkly ooit!

Twinkly kan op verschillende manieren worden gebruikt:

 • Direct: druk op de knop op de controller om vooraf ingestelde effecten te selecteren
 • Verbonden met een smartphone: gebruik de Twinkly-app om snel en eenvoudig geweldige animaties te maken
 • Verbonden met lokale wifi: toegang tot alle geavanceerde functies van Twinkly, zoals het maken van apparaatgroepen, het instellen van stemassistenten, het downloaden van nieuwe effecten uit de online galerij en nog veel meer.
 • APP-gestuurde lichten
 • Gratis applicatie voor iPhone en Android
 • Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit
 • Tientallen kant-en-klare effecten en animaties
 • 16 miljoen kleuren, superheldere LED’s
 • Computer Vision-toewijzingstool
 • Toegang tot online galerij voor gratis download van effecten
 • Teken en pas je eigen effecten aan
 • Ingebouwde microfoon voor Music Sync
 • Werkt met Google Home en Amazon Alexa, en Apple HomeKit spraakassistenten
 • Inclusief slimme controller, stekker en netsnoer
 • Gebruik binnen / buiten (IP44)
 • Aan / Uit / Timerfunctie

Veelgestelde vragen

Wil je weten wat het verschil is tussen bovenstaande collecties? Lees dan ook eens onderstaande veelgestelde vragen. Als je nog meer vragen hebt laat het me dan weten door een berichtje te schrijven onderaan deze pagina.


Twinkly kerstverlichting biedt effecten

Twinkly kerstverlichting biedt effecten, het instellen van helderheid, de snelheid, de intensiteit en het kleurenpalet kan worden gewijzigd door middel van een eenvoudige maar krachtige kleurenkiezer die je helpt bij het kiezen van de perfecte kleur uit meer dan 16 miljoen levendige kleuren. Je kunt zelfs je eigen ontwerpen tekenen met je vinger op je smartphone.

Het gepatenteerde computer vision-algoritme verandert de camera van je smartphone in een krachtige kaarttool die de precieze positie van elk licht lokaliseert. Dit innovatieve proces stelt Twinkly in staat om professionele pixelperfecte effecten en animaties op je decoraties te creëren, ongeacht de vorm!

Bekijk video 1
Bekijk video 2
Bekijk video 3

Nieuwe Twinkly controller

De nieuwe Twinkly-controller is krachtiger dan ooit. Het heeft een dual-core-chip voor supersnelle verwerking, enorme flash-geheugenruimte voor geweldige animaties, Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit, ingebouwde microfoon voor RGB-statusindicator. Music Sync en kan tot 400 LED’s oplichten.

Eenvoudig installatie

Het onboarding-proces helpt je om Twinkly gemakkelijk in te stellen en te configureren, en Bluetooth-connectiviteit koppelt het apparaat binnen enkele seconden aan je wifi-thuis-/kantoornetwerk.

Smart home integratie

Twinkly is een echt IOT-apparaat, volledig geïntegreerd met de meest voorkomende domotica-standaarden. Spraakbedieningen kunnen worden verzonden met Google Home en Amazon Alexa, en Apple HomeKit spraakassistenten, zodat u de decoraties aan / uit kunt zetten, de helderheid en kleur van decoraties kunt wijzigen, zonder een vinger uit te steken.

Muziek sensor

De ingebouwde muzieksensor zorgt ervoor dat je decoraties er ongelooflijk levendig uitzien en synchroniseert ze met de muziek die in de kamer wordt afgespeeld.


Twinkly Muziek Dongle

Laat je lichten dansen met de Twinkly Muziek Dongle. Met behulp van geavanceerde algoritmen kan de muziek dongle muziek en andere geluidsbronnen in realtime detecteren en synchroniseren met automatische BPM-detectie. Met behulp van de Twinkly-app kunt jij je patronen en kleuren aanpassen aan uw smaak dankzij hun gepatenteerde Computer Vision-functie. Elk van de LED’s op een Twinkly lichtsnoer kan worden bediend om muziek tot leven te brengen met de muziek dongle.

Lees meer..

Bestel je Twinkly Muziek Dongle bij:
Bol.com
Amazon.nl


Groepen

Meerdere Twinkly-apparaten kunnen in groepen worden gesynchroniseerd (tot 4000 LED’s of 10 apparaten – met goede wifi-dekking) voor indrukwekkende landschapsinstallaties. Geen fysieke verbinding vereist – het hele proces wordt beheerd via de app en is gebaseerd op het wifi-netwerk.

Smartphone en camera opdracht

Twinkly Computer Vision-kaarten vertellen de app de exacte positie van elke LED-lamp, zodat je elke gewenste vorm kunt ontwerpen en ongelooflijke effecten kunt toepassen met pixelperfecte precisie.

Mobiele App functies

De mobiele app voor iOS- en Android-apparaten is ontworpen om je in staat te stellen je verlichting volledig te beheren. Je kunt effecten selecteren, aanpassen, maken en toepassen, timers toepassen, lichten dimmen en snaren in- en uitschakelen.

Twinkly Kerstverlichting met App kopen?

We zijn in het winterseizoen, maar als je je kerstboom nog niet hebt versierd of kerstverlichting hebt opgehangen, doe het dan niet voordat je de kans hebt gehad om naar Twinkly te kijken. Het bedrijf bracht dit jaar zijn tweede generatie slimme LED-lichtslingers uit en ze beloven je vakantieverlichting er schitterender dan ooit uit te laten zien. Ik heb een set Twinkly meerkleurige slimme LED-lampjes van de tweede generatie uitgeprobeerd op de kerstboom van mijn familie en ik kan me niet voorstellen dat ik terug zou gaan…

Bekijk video 1
Bekijk video 2
Bekijk video 3

Wat is er nieuw in de tweede generatie van Twinkly?

Terwijl de eerste generatie slimme lichtsoeren van het bedrijf populair waren, introduceerde Twinkly belangrijke upgrades met zijn tweede generatie lampen. De grote zichtbare verandering zijn nieuwe LED-lampen die helderdere kleuren bieden. Het bedrijf biedt drie verschillende edities aan, met lampen die op verschillende manieren presteren (daarover later meer).

Een nieuwe dual core-processor biedt vier keer de prestaties. Draadloze connectiviteit omvat nu Bluetooth voor directe installatie, evenals Wi-Fi 802.11n. Het vermogen bij lage temperaturen voor gebruik buitenshuis is verbeterd. Hoewel ze nog steeds IP44-gecertificeerd zijn en bestand zijn tegen hoge temperaturen van 40 °C, kunnen de lampen van de tweede generatie worden gebruikt bij temperaturen zo laag als -10 °C. De controller heeft nu een statuslampje dat veel meer systeemindicatoren kan weergeven (zoals weergeven wanneer een firmware-update bezig is). In plaats van een smartphonemicrofoon te gebruiken voor muzieksynchronisatie, is er een microfoon geïntegreerd in de lichtcontroller.

Ik heb de kans gekregen om de originele Twinkly-lampen uit te proberen, en de tweede generatie is een enorme verbetering.

Flexibele installatieopties

Smart verlichtingssystemen hebben de (soms verdiende) reputatie dat ze een beetje moeilijk te installeren zijn. Als je alle mogelijkheden van de Twinkly-lampen wilt benutten, moet je wel door een paar hoepels springen. Je hebt de smartphone-app (iOS of Android) nodig en je moet een gebruikersaccount maken. Vrij standaard spul. Van daaruit gebruikt de app Bluetooth om verbinding te maken met je telefoon en begeleidt hij je bij het verbinden van de lichten met je wifi-netwerk.

Als je de lichten niet dat toegangsniveau wilt geven – misschien ben je bang dat de geïntegreerde microfoon die wordt gebruikt voor muzieksynchronisatie kan worden gehackt om gesprekken naar internet te sturen – kun je ervoor kiezen om verbinding te maken met de lichten met behulp van de Twinkly’s eigen Wi-Fi-netwerk in plaats daarvan. Als je de directe Wi-Fi-verbinding op deze manier gebruikt, kun je nog steeds de app gebruiken om de Twinkly-lampen te bedienen en lichteffecten aan te passen.

Een van de geweldige dingen van de smart lampen van Twinkly is dat je ze helemaal niet als smart lampen hoeft in te stellen. Sluit ze gewoon aan en de geïntegreerde controllermodule heeft een knop die door een reeks ingebouwde effecten bladert. Deze out-of-the-box functionaliteit is op zichzelf al behoorlijk verbluffend.

Galerij met effecten

Toen ik de Twinkly-lampjes voor het eerst inplugde, waren ze duidelijk superieur aan alle mini-kerstverlichting die ik eerder heb gebruikt. De bollen zijn helder en uniform, en het scala aan kleuren dat ze lieten zien, van pastels tot heldere primaire kleuren, was indrukwekkend.

Zodra de lichten op hun plaats zijn, begint het plezier met de effectengalerij van de app. Een reeks voorgeprogrammeerde effecten varieert van vaste kleuren tot een verbluffende regenboog tot een geanimeerd Candy Cane-effect. De resultaten zijn behoorlijk spectaculair. Het Bright Twinkle-effect deed het beste werk dat ik ooit heb gezien door het “fonkelende” bulb-effect te dupliceren dat ik me herinner van toen ik een kind was. Fabrikanten stopten met de verkoop van die lichten (blijkbaar waren ze een brandgevaar), maar pogingen om het opnieuw te maken, leken meestal op verschillende flitssnelheden of ontbraken in randomisatie. Twinkly maakt het helemaal af.

Met elk van de effecten kunt je ook muzieksynchronisatie inschakelen, zodat de lichten op de muziek pulseren.

Maatwerk

Dit is waar dingen echt interessant worden. De standaard effectengalerij is op zich best cool, maar Twinkly biedt een enorm scala aan aanpassingsopties. Dit omvat alles, van het aanpassen van de kleuren en overgangssnelheden in standaardeffecten (je kunt je nieuwe versies dan een nieuwe naam geven), tot het creëren van je eigen effecten vanaf het begin. Je kunt ook nieuwe effecten downloaden van Twinkly.

Maar er is een belangrijke eerste stap die alles naar een hoger niveau tilt… De “Map Your Lights”-functie gebruikt de camera van je telefoon om een ​​snelle verlichtingsreeks te analyseren, zodat de app precies in kaart kan brengen waar de lampen zich fysiek bevinden. Het duurt slechts een paar seconden voor 2D-mapping (die ik gebruikte omdat onze boom in een hoek staat); je kunt ook kiezen voor 3D-mapping, die ook de locatie van de lamp op de achterkant vastlegt. Nadat ik de boom in kaart had gebracht, veranderde de effectengalerij in de app om de werkelijke positie van de bollen in mijn boom weer te geven, waardoor de effecten er nog beter uitzagen. Vooral effecten met beweging waren veel effectiever nadat de lichten in kaart waren gebracht.

Een ander aspect van maatwerk is het kunnen groeperen van Twinkly-strings in groepen voor gesynchroniseerde lichtscènes met meerdere apparaten. Dit zou met name handig zijn als je meerdere lichtsnoeren aan een boom had, maar wilde dat ze als een enkele eenheid zouden fungeren voor lichteffecten.

Twinkly kerstversiering met 400 LED lampjes kopen?

Terugkomend op de muzieksynchronisatie, er is zelfs een instelling in de app waarmee je de geïntegreerde microfoon kunt kalibreren om de muzieksynchronisatieprestaties te optimaliseren. Als jij je zorgen maakt over privacy, kun je deze instelling gebruiken om de gevoeligheid van de microfoon naar het laagste niveau te verlagen.

Spraakbesturing

Twinkly breidt de “smart” uit met ondersteuning voor Google Home en Amazon Alexa, en Apple HomeKit spraakassistenten. Functionaliteit omvat het in- en uitschakelen van de Twinkly-lampen, het instellen van het helderheidsniveau en het wijzigen van de dominante kleur.

Je moet verbonden zijn met je Wi-Fi-thuisnetwerk om spraakbesturing te gebruiken met een digitale assistent.

Verschillende edities

Twinkly slimme LED-vakantielampen zijn verkrijgbaar in verschillende snoerlengtes, zoals te verwachten was – niet iedereen heeft 400 lampjes nodig. Enigszins verwarrend in het selectieproces zijn echter de verschillende edities die worden aangeboden. De mijne waren de basis RGB Multi-Color-lampen. Twinkly biedt ook een Gold Edition (metalen tinten van goud, zilver en brons licht) en Special Edition (het volledige RGB-spectrum plus warm wit).

Er zijn ook opties, waaronder zwarte of groene draden, evenals verschillende vormfactoren, waaronder ijspegellampen, festoenlampen (grote gloeilampen) en gordijnlampen. Daarnaast vind je nog steeds de eerste generatie Twinkly lampen in de winkels en vaak voor een lagere prijs dan de nieuwste.

Met andere woorden, pak niet zomaar de eerste doos Twinkly-lampjes die je ziet…

Kransverlichting voor Kerstmis – LED slimme decoratie

De apparaten communiceren draadloos met elkaar via Wi-Fi en Bluetooth. Je kunt 10 Twinkly-verlichtingsapparaten tegelijk koppelen en bedienen, of 4000 LED’s, met hetzelfde lichtmotief en patroon. Je kunt je eigen geweldige animaties maken die de hele kamer vullen en opfleuren. De lampen zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis – IP20-bescherming.

Led verlichtingssnoer

De lichtstrip bestaat uit 50 stuks gekleurde LED-lampen geschikt voor elke decoratie. ​De RGB+W-diode zorgt ervoor dat LED-lampen een RGB-lichttint kunnen maken van 16 miljoen kleuren +W wit. Je kunt de lichtintensiteit en de exacte kleur aanpassen vanuit de kleurenschaal. Deze speciale editie bevat smart home-integratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Je decoratie kan worden gemaakt van verschillende apparaten en verschillende vormen. Wil je een lichtsnoer aan de muur, een gekleurd frame voor de ramen en een grote kerstboom in het midden van de kamer? Geen probleem! Creëer je eigen scène en bedien deze in één keer met een gemeenschappelijk verlichtingsthema.

Universele Led lichtsnoer voor Android en iOS

De geavanceerde mobiele applicatie koppelt uw smartphone aan het apparaat en je kunt het direct bedienen. De applicatie brengt zelf de indeling van de lampen in kaart en je kunt dan eenvoudig voor elke lamp of groep lampen apart een andere kleur instellen. De bediening is heel eenvoudig, snel en intuïtief. In de applicatie kunt u kiezen uit standaardpatronen, nieuwe patronen downloaden van internet uit de online galerij of uw eigen thema’s maken en opslaan.

Je kunt ook de lichtintensiteit, veranderingssnelheid, kleur, tint, helderheid, rotatie, overvloeiing en meer regelen. Met de timerfunctie kun je het licht automatisch in- en uitschakelen volgens een tijdschema. Met de afspeellijstfunctie kum je verschillende soorten thema’s in chronologische volgorde instellen en automatisch wijzigen volgens de instellingen.

Met het optionele USB-apparaat MUSIC DONGLE reageert je kerstboom op de muziek die in de kamer wordt gespeeld, verandert het licht en schakelt het over op het ritme van de muziek, volgens de ingestelde parameters. Er zijn een aantal patronen en thema’s beschikbaar voor het selecteren van “weergave door muziek”, die kunnen worden bewerkt en ingesteld om aan uw behoeften te voldoen. De veranderende lichten in het ritme van de muziek, aangezien de grafische equalizer onmiddellijk danst op elk feest. USB-apparaat MUSIC is een extra product, het is noodzakelijk om het via onze website te kopen.

Unieke LED-diode met een nieuwe 4-kanaals architectuur die alle heldere regenboogkleuren en de perfecte puur witte kleur heeft.

Functies:

 • plus 50 LED’s
 • plus Bediening via mobiele applicatie
 • plus Wi-Fi- en Bluetooth-verbinding
 • plus RGB + W licht – schaal 16 mil. kleuren + verstelbaar wit
 • plus Universeel gebruik

Specificatie:

 • Model: TWR050SPP-BEU
 • Aantal diodes: 50
 • Bescherming: IP20
 • Diodediameter: 5 mm
 • Verbinding: Wi-Fi, Bluetooth
 • LED-type: RGB + W mat + helder
 • Takkleur: groen
 • Ingangsspanning: 240V
 • Uitgangsspanning: 24V/1A
 • Levensduur lamp: meer dan 30 000 uur

Verpakkingsinhoud:

 • 1x LED lichtring met 50 diodes + controller
 • 1x Adapter
 • 1x Handleiding

Aanbeveling

Toen ik de Twinkly lmapjes voor het eerst noemde, was mijn vrouw niet onder de indruk. Ze is niet bepaald gevloerd door de meeste smart verlichtingssystemen die ik door het huis heb geïnstalleerd en het prijskaartje van € 200 voor kerstboomverlichting werd als ‘belachelijk’ beschouwd. Toen ik ze eenmaal aan de boom had, hadden de mooie sprankelende kleuren haar verslaafd gemaakt en mu wil zij ook niet meer anders.

Twinkly kerstverlichting kopen?
Maak een keuze uit onderstaande edities:

Twinkly Kerstverlichting kopen?

Maak een keuze uit hoeveel lampjes wilt hebben. Je hebt de keuze uit 250, 400 en 600 lampjes.

Twinkly kerstverlichting 100

Deze lichtslinger kun je via een speciale app (gratis te downloaden) bedienen en kun je bijzondere effecten en kleuren instellen. De 100 LEDs zijn bovendien apart instelbaar, zodat jij ook eigen ontwerpen kunt creëren.

Bestel hier met 100 LEDS

Twinkly kerstverlichting 250

Twinkly kerstverlichting 250 lampjes snoer is een smart home verlichting string van 250 meerkleurige RGB + Warm Witte LED’s. Twinkly Special Edition is ontworpen om de levendige verscheidenheid aan RGB-kleuren samen te brengen met de warmte van het klassieke, geliefde warmwitte pure licht met een gloednieuwe vierkanaals RGBW-lichtbron.

Bestel hier met 250 LEDS

Twinkly kerstverlichting 400

Twinkly kerstverlichting 400 lampjes snoer is een revolutionaire LED-lichtsnaar die de meest geavanceerde technologie naar je huisdecoratie brengt. De RGB-kleuren worden benadrukt door de speciale afwerking van de Twinkly-lens: mat en vlak, waardoor een uniforme verspreiding van de chromatische componenten ontstaat zonder de expressieve kracht aan te tasten.

Bestel hier met 400 LEDS

Twinkly kerstverlichting 600

Twinkly kerstverlichting 600 lampjes snoer heeft een lengte van 48 meter en de afstand tussen LED’s is 8 centimeter.

Bestel hier met 600 LEDS

Twinkly aanbieding

Twinkly aanbieding: Ben je op zoek naar een Twinkly aanbieding? Wil je weten waar je goedkoop Twinkly in de aanbieding kunt kopen? Bekijk en vergelijk de prijs. Het is zeker de moeite waard. Het scheelt soms wel €10 to €20 euro (of meer) in je voordeel. Je vind de beste prijs bij Bol.com en Amazon.

Bekijk en vergelijk de prijs van de drie collecties:


Twinkly Kerstboom kopen?

De Twinkly kerstboom 180 cm – 230 cm en 152 cm kunstkerstboom is vooraf verlicht met veelkleurige LED’s. Het is de perfecte kerstboom voor je woonkamer.

Bestel Twinkly kerstboom 230 cm
Bestel Twinkly kerstboom 182 cm
Bestel Twinkly kerstboom 152 cm

De Twinkly kerstboom 180 cm – 230 cm en 152 cm is vooraf verlicht met veelkleurige LED’s voor een probleemloos ontwerp. In combinatie met een Wi-Fi/Bluetooth-controller en een state-of-the-art smartphone-app (gratis te downloaden op Android en iOS) kun je hiermee eenvoudig geweldige lichtshows maken.

Je kunt de instellingen gemakkelijk wijzigen met behulp van de meegeleverde handige controller of je kunt de app gebruiken om de lichten vanaf je smartphone te bedienen en ze een breed scala aan multifunctionele instellingen te laten uitvoeren, waarbij er altijd nieuwe zijn om te worden gedownload. Je kunt niet alleen de instelling aanpassen, maar je kunt ook de helderheid, snelheid, intensiteit en het kleurenpalet wijzigen voor volledig aanpasbare kerstverlichting. Bovendien kun je je eigen timerinstellingen toepassen, wat betekent dat de lichten nooit aan zijn als dat niet nodig is.

Twinkly Kerstboom 180 cm – 230 cm en 152 cm

Deze kerstboom heeft een hoogte van 180 cm 180 cm – 230 cm en 152 cm en biedt PVC en PE Gemengde tak punten die voor gedecoreerd zijn met lichtjes en klaar zijn om versierd te worden met andere ornamenten.

Om te monteren, hoef je alleen maar de drie palen van onder naar boven te bevestigen en vervolgens de takken te pluizen om een ​​voller uiterlijk te creëren.

Deze boom heeft 45 minuten ‘pluizen’ ondergaan, wat we aanbevelen om je boom er op zijn best uit te laten zien. Je boom ziet er NIET zo vol uit als deze voor het eerst uit de doos wordt gehaald en moet worden gepluisd om deze look te bereiken. Lees hier onze handige blogpost voor advies over pluizen.

De led lampen gaan extreem lang mee

De LED-lampen zijn niet vervangbaar, maar ze gaan extreem lang mee met een verwachte levensduur van meer dan 30.000 uur.

Groeperen met andere Twinkly-producten

Bovendien kun je dit item groeperen met andere Twinkly-producten – tot 10 apparaten of 4.000 LED’s via de Twinkly-app. Let op: Het is niet mogelijk om Twinkly-groepen met verschillende LED-profielen aan te maken (het type LED moet hetzelfde zijn: RGB met RGB, RGBW met RGBW, RBW met RBW, AWW met AWW).

Productdetails

 • RGBW App-bediening
 • twinkly
 • Merk TWINKLY
 • Materiaal kunststof
 • Kleur groen
 • Lichtkleur meerkleurig
 • Lichtbron inbegrepen Ja
 • Lichtbron 250 LEDs
 • Dimbaar Ja
 • Dimmer Inclusief
 • Hoogte (cm) 180 230 152
 • Diameter (cm) 150
 • Andere afmetingen stroomkabel 200 cm
 • Netspanning (V) 230
 • IP-code IP20
 • Beschermingsklasse I
 • Spraakassistent Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant
 • Smart Home systemen Amazon Echo, Bluetooth, Google Home
 • App IOS app en Android app
 • Uitvoering hoogte 180 cm
 • Energie-efficiëntieklasse A+

Ervaringen

Deze kerstboom is de beste (voorgedecoreerde) boom ooit! Het is niet alleen perfect en je kunt het naar wens aanpassen met welke stijl dan ook, maar het is echt een prachtige boom en alles wordt rechtstreeks vanaf je smartphone bediend. Ik zou deze boom zeker aanraden.

Rob

Dit is een mooie kerstboom, de lampjes zitten er al aan en het opzetten was heel eenvoudig met de Twinkly App. Ik sta versteld hoeveel verschillende lichtpatronen ik uit de app kan kiezen. Ik zou mijn Twinkly kerstboom het hele jaar kunnen laten staan! Ik heb de muziekdongle ook aangeschaft nadat ik de boom had gekocht en dat is ook erg leuk!

Linda

Mooi verrast door boom zelf, lichten zijn prachtig. Zeer eenvoudig op te zetten, boom zat niet in een te kleine doos gepropt en ik hoefde niet urenlang uit te pluizen hoe je de boom moest opzetten. Het installeren van de app was eenvoudig, en het instellen van de “mapping” van de lichten was makkelijk. Lichten werken wonderwel met voorgeprogrammeerde thema’s, en ik heb zelf ook wat thema’s samengesteld.

Maaike

Bestel Twinkly kerstboom 230 cm
Bestel Twinkly kerstboom 182 cm
Bestel Twinkly kerstboom 152 cm


Twinkly ijspegelverlichting kopen?

Twinkly is de revolutionaire LED Light String die de meest geavanceerde technologie naar je huisdecoraties brengt, hier in de klassieke ijspegel-vorm.

Twinkly ijspegelverlichting Special Edition is ontworpen om de levendige verscheidenheid aan RGB-kleuren samen te brengen met de warmte van het klassieke, geliefde warmwitte pure licht met een gloednieuwe vierkanaals RGB+W-lichtbron.

Het combineert 190 heldere, kleurrijke RGB+W LED’s, een Wi-Fi/Bluetooth-controller en een ultramoderne smartphone-applicatie, klaar om gemakkelijk en snel verbluffende animaties uit te voeren.

Twinkly ijspegelverlichting Special Edition biedt een breed scala aan verbluffende effecten, klaar om te worden gespeeld en aangepast, en volledige toegang tot de online galerij, waar nieuwe animaties altijd beschikbaar zijn om te downloaden.

Twinkly ijspegelverlichting Special Edition biedt slimme thuisintegratie met Google Assistant en Amazon Alexa.

Twinkly-apparaten kunnen met elkaar worden gesynchroniseerd – tot 4.000 LED’s of 10 apparaten (met goede wifi-dekking) – voor indrukwekkende landschapsinstallaties. Voor gebruik binnen en buiten, IP44.

Twinkly ijspegelverlichting Special Edition is ontworpen om de levendige verscheidenheid aan RGB-kleuren + het witte pure kanaal te brengen, voor een warm en elegant licht.

Een echte alleskunner

Versier je binnen- of buitenruimtes door je 190 LED Special Edition ijspegelverlichting op te hangen waar je maar wilt.

Geschikt voor buiten

Of het nu regent, hagelt of sneeuwt, de weerbestendige en IP44-gecertificeerde Twinkly ijspegelverlichting staat altijd klaar om je huis te verlichten.

Weerbestendig

Wat voor weer het ook is, de weerbestendige, IP44-gecertificeerde ijspegelverlichting staat altijd klaar om je huis te verlichten.

Creëer je eigen effecten

Gebruik Fx Wizard om uw eigen effecten te genereren. Slechts een paar taps en klaar!

Galerij

Creëer coole effecten. verbazingwekkende effecten in de galerij. Creëer je eigen effecten. Implementeren op elke lay-out.

Beschikbare variaties

Twinkly ijspegel verlichting is ontworpen om de levendige verscheidenheid aan RGB-kleuren + het pure witte te brengen, voor een warm en elegant licht, hier in de klassieke vorm van de ijspegel-decoratie. Perfect voor wanddecoratie, voorzien van 190 LED-druppels met het patroon 2-4-6-2-5. Verkrijgbaar in Special Edition RGB+W, Gold Edition AWW en de standaard met RGB LED verlichting.

Bestel RGB+W, Generatie II ijspegel verlichting bij:

Twinkly ijspegelverlichting Special Edition 190 RGB+W

Special Edition: 190 LED lampjes
LED Profiel: RGB+W
Twinkly Special Edition 190 RGB+Witte LED-ijspegelverlichting – App-gestuurde LED-kerstverlichting, transparante kabel – Feestdecoraties voor binnen en buiten Generation II

Verkrijgbaar in RGB+W, RGB en AWW LEDS.
Wil je weten wat het verschil is? Lees de FAQ’s

Met transparante kabel:
Bestel met 190 RGB+W LEDS bij Bol.com
Bestel met 190 RGB LEDS bij Bol.com
Bestel met 190 AWW LEDS bij Bol.com


Twinkly Squares

Overspoeld door hun succes op de markt voor kerstverlichting, heeft Twinkly nu ook een stap gemaakt naar de interne arena voor huisdecoratie met de onthulling van Twinkly Squares. Het Twinkly Squares product maakt deel uit van een nieuwe huislijn die ook Twinkly Flex en Twinkly Line omvat. Het aanbod van Twinkly Squares is ook een heel gaaf idee, omdat ze hun technologie hebben gebruikt met smartphone-gestuurde lichten en deze in een meer traditionele configuratie van het portrettype hebben geplaatst, zodat het gemakkelijk kan aan een muur worden gehangen en worden weergegeven naast andere beeldende kunst, game posters en alles wat gamers nog meer in hun game room hebben hangen.

Lees meer…

Bestel hier de starterkit bij Bol.com of Amazon.nl


Inhoudsopgave