Welke Mini Kettingzaag bijproducten heb je nodig?

  1. Extra accu: Een extra accu is handig om te hebben, vooral als je van plan bent om langere tijd te zagen. Op die manier kun je de lege accu vervangen door een opgeladen accu en zonder onderbreking doorgaan met werken.
  2. Oplader: Een oplader is nodig om de accu op te laden wanneer deze leeg is. Zorg ervoor dat de oplader geschikt is voor het type accu dat je hebt.
  3. Kettingolie: Een mini-kettingzaag op accu heeft ook kettingolie nodig om soepel te kunnen zagen.
  4. Zaagketting: Een reserve zaagketting is handig om bij de hand te hebben voor het geval dat de originele ketting bot wordt of breekt.
  5. Beschermende kleding: Bij het werken met een kettingzaag is het belangrijk om beschermende kleding te dragen om jezelf te beschermen tegen rondvliegende splinters en andere gevaren. Denk hierbij aan een veiligheidshelm, gehoorbescherming, handschoenen en een veiligheidsbril.
  6. Slijpsteen: Na verloop van tijd zal de zaagketting bot worden en moet deze worden geslepen. Een slijpsteen kan je helpen om de ketting weer scherp te maken.
  7. Opbergkoffer: Een opbergkoffer kan handig zijn om de kettingzaag en alle bijbehorende accessoires veilig op te bergen en te vervoeren.

Bekijk de Beste Mini Kettingzaag…