Beste Accu Kettingzaag 2024

Wil je de beste kettingzaag van 2024 kopen? Bekijk hier de beste draadloze elektrische kettingzagen. Vergeleken met een benzine kettingzaag is de accu kettingzaag gebruiksvriendelijker, lichter, stiller en onderhoudsvrij. Ze werken op accu’s en de nieuwste accu’s bieden verbeterde aH-classificaties, waardoor de kettingzagen veel langer meegaan.

Bol.com TOP 10 best verkochte accu kettingzagen

Als je een lichtgewicht en compacte kettingzaag wilt voor incidenteel gebruik in de tuin, dan is de Einhell GE-LC accu kettingzaag een goede keuze. Als je echter een zwaardere zaag nodig hebt voor regelmatig gebruik en grotere klussen, dan kun je beter kiezen voor de Makita DUC353Z of de Dewalt DCM565N. De Black+Decker GKC3630L20-Q en de Bosch UniversalChain zijn ook goede opties voor lichtere klussen en incidenteel gebruik.

Als je op zoek bent naar een zeer krachtige en duurzame accu kettingzaag die geschikt is voor professioneel gebruik, dan is de STIHL MSA 220 C-B de beste keuze. De Ryobi OCS1830 ONE+ is daarentegen een goede optie voor mensen die al een collectie hebben van Ryobi ONE+ gereedschap, omdat de accu’s en opladers onderling uitwisselbaar zijn.

Beste accu kettingzagen 2024

De volgorde van onderstaande TOP 7 beste accu kettingzagen is gebaseerd op de algemene beoordelingen, prestaties en kenmerken van de kettingzagen. Wij bevelen aan om de specificaties en reviews van elk model te controleren om de beste kettingzaag te kiezen die past bij jouw specifieke behoeften.


1. Beste prestatie: Makita DUC353Z accu kettingzaag

De Makita DUC353Z is een draadloze kettingzaag die werkt op twee accu’s van het Makita LXT platform. Hij heeft een zaagblad van 35 cm en is geschikt voor het zagen van dikke takken en stammen.

Voor wie het geschikt?

De Makita DUC353Z accu kettingzaag is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, professionele draadloze kettingzaag voor het uitvoeren van middelzware tot zware taken. Met een krachtige borstelloze motor, automatische olietoevoer en een kettingsnelheid van 14,5 m/s, is deze kettingzaag ideaal voor het zagen van grote bomen, het kappen van brandhout en het uitvoeren van andere zware taken. De Makita DUC353Z is ontworpen voor professioneel gebruik en is geschikt voor hoveniers, boomverzorgers en andere professionals die een krachtige en betrouwbare kettingzaag nodig hebben.

Wat voor accu heb ik nodig?

De Makita DUC353Z accu kettingzaag is geschikt voor gebruik met een 18V Lithium-ion accu van Makita. Je hebt een accu nodig met een minimale capaciteit van 3,0 Ah om de kettingzaag goed te laten functioneren. Er zijn verschillende accu’s beschikbaar van Makita die geschikt zijn voor deze kettingzaag, zoals de BL1830B, BL1840B of de BL1850B. Het is belangrijk om te controleren of de accu die je kiest compatibel is met de DUC353Z kettingzaag.

Bekijk bijpassende goedkope accu’s bij:

Amazon.nl
Bol.com

Review

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare accu kettingzaag voor al je tuinwerkzaamheden? Lees dan zeker mijn uitgebreide review over de Makita DUC353Z. Met zijn 18V accu, automatische kettingsmering en handige functies is dit apparaat een uitstekende keuze voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.


Lees de review


2. Beste goedkope:
Einhell GE-LC accu kettingzaag

De Einhell GE-LC is een draadloze kettingzaag die werkt op een accu. Hij heeft een zaagblad van 25 cm en is geschikt voor het zagen van takken en stammen met een diameter tot ongeveer 20 cm.

Voor wie het geschikt?

De Einhell GE-LC accu kettingzaag is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze kettingzaag voor het uitvoeren van lichtere tot middelzware taken. Met een zaagblad van 25 cm en een kettingsnelheid van 4,3 m/s, is deze kettingzaag ideaal voor het snoeien van bomen en het zagen van brandhout. De Einhell GE-LC is geschikt voor thuisgebruikers en hobbyisten die een lichte en gebruiksvriendelijke kettingzaag nodig hebben, zonder in te leveren op prestaties.

Review

Als je op zoek bent naar een krachtige, gemakkelijk te gebruiken en veilige accu kettingzaag voor je tuinklussen, dan is de Einhell GE-LC wellicht de perfecte keuze voor jou. Lees verder voor een uitgebreide review en ontdek of deze kettingzaag aan jouw wensen voldoet.


Lees de review


3. Beste voor beginners: Black+Decker GKC3630L20-Q accu kettingzaag

De Black+Decker GKC3630L20-Q is een draadloze kettingzaag die werkt op een accu. Hij heeft een zaagblad van 30 cm en is geschikt voor het zagen van takken en kleine stammen.

BLACK+DECKER Accu kettingzaag

Voor wie het geschikt?

De BLACK+DECKER GKC3630L20-Q accu kettingzaag is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een draadloze kettingzaag voor middelzware tot zware taken. Met een krachtige 36V lithium-ion accu en een kettingsnelheid van 5,5 m/s, kan deze kettingzaag gebruikt worden voor taken zoals het zagen van middelgrote tot grote bomen, het kappen van brandhout en andere zwaardere klussen. Deze kettingzaag is ideaal voor mensen die veel buiten werken en de vrijheid van een draadloos apparaat willen, zonder in te leveren op kracht en prestaties.

Review

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige accu kettingzaag voor het zagen van bomen en takken in de tuin, dan is de Black+Decker GKC3630L20-Q zeker het overwegen waard. In deze uitgebreide review bespreken we de prestaties, het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de accuduur van deze kettingzaag. Daarnaast behandelen we de plus- en minpunten van deze kettingzaag, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Lees deze review om erachter te komen of de Black+Decker GKC3630L20-Q de juiste kettingzaag voor jouw behoeften is.


Lees de review


4. Beste lichtgewicht:
Bosch UniversalChain accu kettingzaag

De Bosch UniversalChain 18 is een draadloze kettingzaag die werkt op een accu. Hij heeft een zaagblad van 20 cm en is geschikt voor het zagen van takken en stammen met een diameter tot ongeveer 10 cm.

Voor wie het geschikt?

De Bosch UniversalChain accu kettingzaag is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een lichtgewicht, draadloze kettingzaag voor het snoeien van bomen en het zagen van brandhout. Met een zaagbladlengte van 20 cm en een kettingsnelheid van 4,5 m/s is deze kettingzaag geschikt voor lichtere taken. De kettingzaag is eenvoudig in gebruik en vereist weinig onderhoud. De Bosch UniversalChain accu kettingzaag is daarom geschikt voor thuisgebruikers en hobbyisten die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare kettingzaag.

Review

Als je op zoek bent naar een accu kettingzaag die betrouwbaar en krachtig is voor het zagen van bomen en takken in de tuin, dan is het de moeite waard om de Bosch UniversalChain te overwegen. In onze uitgebreide review bespreken we de prestaties, het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de accuduur van deze kettingzaag. Ook behandelen we de plus- en minpunten van deze kettingzaag, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten. Lees deze review om erachter te komen of de Bosch UniversalChain geschikt is voor jouw behoeften.


Lees de review


5. Beste allrounder:
Dewalt DCM565N accu kettingzaag

De Dewalt DCM565N is een draadloze kettingzaag die werkt op een accu van het Dewalt XR platform. Hij heeft een zaagblad van 30 cm en is geschikt voor het zagen van takken en stammen met een diameter tot ongeveer 25 cm.

Voor wie het geschikt?

De DeWalt DCM565N accu kettingzaag is geschikt voor mensen die een krachtige en robuuste kettingzaag zoeken om te snoeien, licht zaagwerk en vellen van bomen tot ongeveer 30 cm dik. De kettingzaag werkt op een 18V Lithium-ion accu, wat zorgt voor meer flexibiliteit en mobiliteit tijdens het werken. De kettingzaag is ontworpen met een hoog koppel en een automatische smering van de ketting voor een optimale prestatie en duurzaamheid. Door het compacte en lichtgewicht ontwerp is deze kettingzaag ook geschikt voor het werken op hoogte. Het is een geschikte keuze voor professionele gebruikers en veeleisende klussers die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en veelzijdige kettingzaag.

Review

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare kettingzaag die je draadloos kunt gebruiken, dan is de DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag wellicht de perfecte keuze voor jou. In deze uitgebreide review behandelen we de functies, prestaties, ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en accuduur van deze kettingzaag. Ook bespreken we de voor- en nadelen, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en beperkingen van dit tuingereedschap. Of je nu een beginnende of ervaren tuinier bent, deze review biedt je waardevolle inzichten die je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over de aankoop van de DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag.


Lees de review

6. Beste algemeen: Ryobi OCS1830 ONE+ accu kettingzaag

De Ryobi OCS1830 ONE+ kettingzaag is een draadloze kettingzaag die werkt op een accu van het Ryobi ONE+ systeem. Het is geschikt voor het zagen van takken en stammen met een diameter tot ongeveer 30 cm.

Voor wie het geschikt?

De Ryobi OCS1830 ONE+ accu kettingzaag is geschikt voor mensen die een krachtige en gebruiksvriendelijke kettingzaag nodig hebben voor het zagen van brandhout, het snoeien van bomen en het uitvoeren van licht zaagwerk in de tuin. De kettingzaag is ontworpen met een zaagblad van 30 cm en werkt op een 18V ONE+ Lithium-ion accu. Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de kettingzaag maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren en te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. Dankzij de ergonomische handgreep ligt de kettingzaag comfortabel in de hand. De Ryobi OCS1830 ONE+ accu kettingzaag is daarom geschikt voor zowel thuisgebruikers als professionele gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare kettingzaag die eenvoudig te gebruiken is.

Review

Als je op zoek bent naar een krachtige en efficiënte kettingzaag om bomen en takken in de tuin te zagen, dan is de Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag zeker een optie om te overwegen. In deze uitgebreide review bespreken we de functies, prestaties, ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en accuduur van deze kettingzaag. We geven een eerlijk beeld van de plus- en minpunten van deze kettingzaag, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken bij het kopen van een kettingzaag.


Lees de review


7. Beste voor grote bomen: STIHL MSA 220 C-B accu kettingzaag

Ja, zeker! De STIHL MSA 220 C-B is een krachtige accu motorzaag die werkt op een STIHL AP accu. Hij heeft een zaagblad van 40 cm en kettingsnelheid van 24 m/s kan hij zonder problemen dikke bomen en stammen zagen.. De zaagketting kan gemakkelijk en zonder gereedschap gespannen worden en het apparaat is voorzien van verschillende handige functies zoals een kettingrem en automatische kettingsmering.

Voor wie het geschikt?

De STIHL MSA 220 C-B accu kettingzaag is geschikt voor professionele gebruikers en veeleisende klussers die een krachtige en hoogwaardige kettingzaag nodig hebben voor het zwaardere zaagwerk. De kettingzaag is ontworpen met een 40 cm zaagblad en werkt op een krachtige accu die een lange gebruiksduur biedt en snel kan worden opgeladen. Het ergonomische ontwerp van de kettingzaag maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren en te gebruiken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. De kettingzaag is voorzien van een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder een kettingrem, een terugslagrem, en een snelstopfunctie, waardoor de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd is. Kortom, de STIHL MSA 220 C-B accu kettingzaag is ideaal voor professionele gebruikers die een krachtige, betrouwbare en hoogwaardige kettingzaag nodig hebben voor het zware zaagwerk.

Review

Als je op zoek bent naar de beste accu kettingzaag voor het zagen van bomen en takken, dan is het lezen van deze uitgebreide review over de Bosch UniversalChain en de STIHL MSA 220 C-B absoluut de moeite waard. We nemen je mee door de prestaties, het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de accuduur van beide kettingzagen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Daarnaast geven we je een overzicht van de plus- en minpunten, zodat je een goed beeld krijgt van de sterke en zwakke punten van deze kettingzagen. Of je nu een professionele tuinman of een enthousiaste doe-het-zelver bent, deze review biedt alle informatie die je nodig hebt om te bepalen welke accu kettingzaag het beste bij jouw behoeften past.


Lees de review

Beste accu kettingzaag wegwijzer

In vergelijking met andere kettingzagen biedt de accu aangedreven motor superieure prestaties zonder de zorgen van dampen van de benzinemotor of de beperking van de stroomkabel van een elektrische kettingzaag. Dankzij de verbeteringen in accu technologie zijn ze ook veel beter dan vroeger, wat betekent dat ze de laatste tijd erg populair zijn geworden.

Hieronder vind je een lijst met de beste accu kettingzagen die geschikt zijn voor alle budgetten en die krachtige batterijen gebruiken voor superieure zaagprestaties.

Beste accu kettingzagen voor particulier gebruik

Consumentenklasse: deze kettingzagen zijn ontworpen voor lichte tot middelzware taken, zoals het snoeien van bomen, het zagen van brandhout of het trimmen van struiken en hagen. Ze hebben meestal een beperkte zaaglengte en een beperkte batterijduur.

 1. Bosch UniversalChain 18
 2. Einhell GE-LC 18 Li
 3. Black+Decker GKC3630L20-QW
 4. Powerplus Dual Power POWDPGSET33
 5. MRyobi OCS1830 ONE+
 6. Zenway Mini kettingzaag

Beste accu kettingzagen voor semi-professioneel gebruik

Semi-professionele klasse: deze kettingzagen zitten tussen de consumentenklasse en de professionele klasse in. Ze zijn ontworpen voor zwaardere taken dan consumentenklasse kettingzagen, maar zijn niet zo krachtig als professionele kettingzagen. Ze hebben meestal een middellange zaaglengte en een redelijk lange batterijduur.

 1. Bosch Advanced Chain 18
 2. Einhell GE-LC 36/35 Li Solo
 3. Powerplus POWXG1032

Beste accu kettingzagen voor professioneel gebruik

Professionele klasse: deze kettingzagen zijn ontworpen voor zwaardere taken, zoals het vellen van grote bomen of het zagen van zwaardere stukken hout. Ze hebben over het algemeen een langere zaaglengte en een langere batterijduur dan consumentenklasse kettingzagen.

 1. Makita DUC353Z
 2. Stihl MSA 220 C-BQ

Beste accu kettingzagen reviews

Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag REVIEW

De Ryobi OCS1830 is een zeer gewaardeerde en populaire accu kettingzaag die gebruik maakt van een krachtige 18V borstelloze motor. Wat de prestaties betreft, kan hij een kettingsnelheid van 10 m/s leveren bij gebruik van een zaagblad van 30 cm.

Het maakt deel uit van de ONE+ collectie, die door alle merken elektrisch gereedschap wordt gebruikt. Dit betekent dat als je al andere Ryobi-gereedschappen bezit, je geld kunt besparen door alleen het kale gereedschap te kopen en dezelfde batterij te gebruiken.

Pluspunten

 • 30 cm Oregon zaagblad en ketting
 • Kettingsnelheid van 10 m/s
 • Automatisch smeersysteem
 • Spannen zonder gereedschap
 • Mechanische kettingrem
 • Achterste handgreep met overvorm voor comfort
 • Met 3 jaar garantie
 • Weegt slechts 3,6 KG met batterij

Minpunten

 • Batterij en oplader moeten apart worden aangeschaft (extra kosten als je er nog geen hebt)

Functies:

De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag is een krachtige en efficiënte kettingzaag die ideaal is voor het zagen van bomen en takken in de tuin. De kettingzaag is uitgerust met een borstelloze motor die zorgt voor een langere levensduur en meer vermogen. De zaagketting is 30 cm lang en heeft een automatische smering, zodat deze altijd soepel blijft lopen. De kettingzaag wordt aangedreven door een 18V ONE+ accu, die compatibel is met alle Ryobi ONE+ gereedschappen.

Prestaties:

De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag levert krachtige zaagprestaties en is geschikt voor het zagen van bomen en takken tot 25 cm in diameter. De kettingzaag heeft een snelheid van 10 m/s en is uitgerust met een zaagketting die snel en soepel door het hout snijdt. De automatische kettingsmering zorgt ervoor dat de kettingzaag altijd soepel blijft lopen en vermindert slijtage van de zaagketting.

Ontwerp:

De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag heeft een compact en ergonomisch ontwerp, wat het gemakkelijk maakt om de kettingzaag te hanteren en te gebruiken. De kettingzaag heeft een gewicht van slechts 3,2 kg, wat het een van de lichtere kettingzagen maakt die momenteel op de markt zijn. Het handvat is voorzien van een anti-vibratiesysteem, wat zorgt voor minder vermoeidheid bij langdurig gebruik.

Gebruiksvriendelijkheid:

De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Het gereedschapsloze kettingspansysteem maakt het eenvoudig om de ketting op spanning te houden, terwijl de automatische kettingsmering zorgt voor een soepele werking van de kettingzaag. De kettingzaag is ook voorzien van een veiligheidsschakelaar en een handrem, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik.

Accuduur:

Het is compatibel met alle DeWalt XR 18V Li-Ion accu’s, waardoor je de accu’s van andere DeWalt De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag wordt aangedreven door een 18V ONE+ accu, die niet inbegrepen is bij aankoop. De accu is echter compatibel met alle Ryobi ONE+ gereedschappen, wat handig is als je al andere apparatuur hebt van dit merk. De accuduur is afhankelijk van het type accu dat je gebruikt, maar over het algemeen heeft de kettingzaag een accuduur van ongeveer 45 minuten bij normaal gebruik.

Pluspunten:

 • Krachtige borstelloze motor
 • Compact en lichtgewicht ontwerp
 • Automatische olietoevoer
 • Indrukwekkende accuduur van meer dan 100 zaagsneden op een enkele lading
 • Ergonomisch ontwerp voor comfortabele en veilige grip tijdens het gebruik

Minpunten:

 • De ketting kan soms loskomen en moet worden aangedraaid
 • Niet geschikt voor zware klussen

Conclusie:

De Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte kettingzaag voor het zagen van bomen en takken in de tuin. Het is een compacte en lichtgewicht kettingzaag die gemakkelijk te hanter

en is voor zowel beginnende als ervaren gebruikers. Met zijn krachtige borstelloze motor en hoogwaardige zaagblad biedt de OCS1830 uitstekende prestaties en maakt het mogelijk om snel en nauwkeurig te zagen.

Het ergonomische ontwerp van de kettingzaag zorgt voor een comfortabele en veilige grip tijdens het gebruik. De kettingzaag heeft ook een handige automatische olietoevoer die ervoor zorgt dat het zaagblad altijd gesmeerd blijft en langer meegaat.

Met een indrukwekkende accuduur van meer dan 100 zaagsneden op een enkele lading, is de Ryobi OCS1830 perfect voor mensen die langere tijd willen werken zonder onderbrekingen. De kettingzaag is ook uitgerust met een handig indicatielampje om de accuniveau in de gaten te houden.

Al met al is de Ryobi OCS1830 ONE+ borstelloze kettingzaag een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige, efficiënte en gemakkelijk te gebruiken kettingzaag. Met zijn indrukwekkende prestaties, ergonomische ontwerp en lange accuduur is het een geweldige investering voor iedereen die regelmatig bomen en takken moet zagen.

1247 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

Makita DUC353Z draadloze kettingzaag REVIEW

Bij Bol.com

De Makita DUC353Z is een hoogwaardige accu kettingzaag die populair is bij professionals en doe-het-zelvers. Het is een krachtige en betrouwbare kettingzaag die zonder snoer kan werken. Hieronder vind je meer details over de prestaties, het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de accuduur van deze kettingzaag.

Pluspunten

 • Borstelloze motor met variabele snelheidsregeling
 • Nieuwe en verbeterde instelhendel
 • Elektrische kettingrem en terugslagrem
 • Weergave gewenste oliecapaciteit
 • Kettingsnelheid van 20 m/s
 • Ergonomische softgrip

Minpunten

 • Duurste in onze verzameling
 • Batterij en oplader moeten apart worden aangeschaft (extra kosten als je er nog geen hebt)
 • De unieke kettingzaag met dubbele batterij van Makita maakt het een van de best presterende kettingzagen op de markt. Het enige nadeel is dat je extra batterijen nodig hebt, wat het een dure optie maakt.

Prestaties:

De Makita DUC353Z is uitgerust met een krachtige motor die zorgt voor een indrukwekkende zaagprestatie. Met een zaagblad van 35 cm kan de kettingzaag moeiteloos dikke takken en stammen zagen. De ketting zelf is van hoge kwaliteit en blijft lang scherp, waardoor de zaagklussen sneller en efficiënter worden uitgevoerd. De kettingsnelheid van 0-20 m/s zorgt ervoor dat je met gemak door takken en stammen heen zaagt.

Ontwerp:

De Makita DUC353Z is een robuuste en duurzame kettingzaag met een hoogwaardige afwerking. Het is ergonomisch ontworpen en ligt comfortabel in de hand, waardoor je zonder moeite langere tijd kunt werken. De zaag is voorzien van een automatische olietoevoer, waardoor de ketting altijd voldoende gesmeerd wordt en je zonder onderbrekingen kunt doorwerken.

Gebruiksvriendelijkheid:

De Makita DUC353Z is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel professionals als hobbyisten. Het starten van de kettingzaag is eenvoudig en de zaagprestaties zijn zeer nauwkeurig. Het gewicht van de kettingzaag is met 5,2 kg licht genoeg om langere tijd te kunnen werken zonder vermoeid te raken.

Accuduur:

De Makita DUC353Z maakt gebruik van Makita’s 18V Li-ion accutechnologie, waardoor de kettingzaag krachtig en betrouwbaar is. De accu’s hebben een lange levensduur en laden snel op. Met één volledig opgeladen accu kun je tot wel 150 zaagsneden maken. Als je de kettingzaag intensief gebruikt, dan is het verstandig om een extra accu aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je niet zonder stroom komt te zitten.

Conclusie:

De Makita DUC353Z is een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke kettingzaag die geschikt is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Met een indrukwekkende zaagprestatie en een ergonomisch ontwerp is deze kettingzaag een uitstekende keuze voor het zagen van takken en stammen. De lange accuduur en de betrouwbaarheid van de accu’s maken het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snoerloze oplossing.

2.598 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

Black+Decker GKC3630L20-Q accu kettingzaag REVIEW

BLACK+DECKER Accu kettingzaag

Bij Bol.com

De Black+Decker GKC3630L20-Q accu kettingzaag is een krachtig en veelzijdig tuingereedschap dat ontworpen is voor het snoeien van bomen en struiken. Hieronder worden de belangrijkste kenmerken van deze kettingzaag besproken:

Pluspunten

 • Snijcapaciteit van 30 cm
 • Lichtgewicht van slechts 3,8 KG
 • Lage terugslagketting
 • Automatisch smeersysteem
 • Antislip en ergonomisch handvat
 • Tot 560 sneden per lading

Minpunten

 • Lagere kettingsnelheid en minder kracht in vergelijking met de alternatieven
 • Hoewel de kettingsnelheid van deze accu kettingzaag vrij laag is, is hij nog steeds zeer capabel en veiliger in gebruik dan andere krachtige kettingzagen. Dit model is ook een van de stilste opties die een hoge cut-per-charge-ratio biedt.

Prestaties:

De Black+Decker GKC3630L20-Q accu kettingzaag is een krachtige machine met een zaagbladlengte van 30 centimeter en een kettingsnelheid van 5,5 meter per seconde. Hiermee is de kettingzaag geschikt voor het zware werk, zoals het zagen van dikke boomstammen en takken. Daarnaast beschikt de kettingzaag over een automatische kettingsmering en een gereedschapsvrije kettingspanning voor een optimale prestatie.

Ontwerp:

Het ontwerp van de Black+Decker GKC3630L20-Q is ergonomisch en lichtgewicht, waardoor de kettingzaag gemakkelijk te gebruiken is. De softgrip handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het gebruik en de transparante olietank maakt het gemakkelijk om de oliepeil in de gaten te houden. Bovendien heeft de kettingzaag een handige snelsluiting waardoor het wisselen van de accu snel en eenvoudig is.

Gebruiksvriendelijkheid:

De kettingzaag is gemakkelijk te gebruiken dankzij de automatische kettingsmering en de gereedschapsvrije kettingspanning. Daarnaast heeft de kettingzaag een zaagbladbescherming voor extra veiligheid en een geïntegreerde handbeschermer voor een stevige grip tijdens het werken.

Accuduur:

De Black+Decker GKC3630L20-Q kettingzaag heeft een krachtige 36V Lithium-Ion accu met een capaciteit van 2.0Ah. Hiermee kan de kettingzaag tot 560 zaagsneden maken op één acculading. Bovendien is de accu snel opgeladen en heeft het een lange levensduur.

Pluspunten:

 • Krachtige kettingzaag geschikt voor zwaar werk
 • Automatische kettingsmering en gereedschapsvrije kettingspanning
 • Ergonomisch en lichtgewicht ontwerp
 • Handige snelsluiting voor het wisselen van de accu
 • Lange accuduur en snel op te laden

Minpunten:

 • Het geluidsniveau van de kettingzaag is aan de hoge kant

Conclusie:

De Black+Decker GKC3630L20-Q accu kettingzaag is een krachtige en gebruiksvriendelijke machine die geschikt is voor het zware werk in de tuin. Het ergonomische en lichtgewicht ontwerp zorgt voor comfortabel werken en de automatische kettingsmering en gereedschapsvrije kettingspanning zorgen voor een optimale prestatie. De lange accuduur en snelle oplaadtijd maken deze kettingzaag een ideale keuze voor tuiniers en professionals.

589 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

4. Beste lichtgewicht: Bosch UniversalChain accu kettingzaag

Bij Bol.com

Op zoek naar een krachtige en gebruiksvriendelijke kettingzaag voor je tuinwerkzaamheden? De Bosch UniversalChain accu kettingzaag is lichtgewicht en milieuvriendelijk dankzij de accu-aandrijving. Met een zaagbladlengte van 30 centimeter en een kettingsnelheid van 4,5 meter per seconde is deze kettingzaag geschikt voor middelzware tot zware snoeiwerkzaamheden. Bovendien is de kettingzaag gemakkelijk te onderhouden en heeft het een gereedschapsvrije kettingspanning en automatische kettingsmering. Kortom, de Bosch UniversalChain accu kettingzaag biedt uitstekende prestaties voor jouw tuinwerkzaamheden.

Pluspunten

 • Weegt slechts 3,0 KG
 • Gereedschapsloze ketting spannen en afstellen
 • Kettingsnelheid van 4,5 m/s
 • Oplaadtijd van 1 uur
 • Wordt geleverd als een complete set
 • Stabiliserende puntbeschermer

Minpunten

 • Niet geschikt voor zwaar zagen

Prestaties:

Met een zaagbladlengte van 30 centimeter en een kettingsnelheid van 4,5 meter per seconde is de Bosch UniversalChain accu kettingzaag geschikt voor middelzware tot zware snoeiwerkzaamheden. De zaagprestaties zijn uitstekend en de kettingzaag kan moeiteloos door takken en boomstammen snijden tot een diameter van 10-15 centimeter.

Ontwerp:

De Bosch UniversalChain accu kettingzaag heeft een ergonomisch ontwerp en is lichtgewicht, wat zorgt voor een comfortabele bediening en minder vermoeidheid van de gebruiker tijdens langere werkperioden. Bovendien is de kettingzaag uitgerust met een handige en gemakkelijk toegankelijke aan/uit-schakelaar en een veiligheidsslot om onbedoelde starts te voorkomen. Het zaagblad en de ketting zijn gemakkelijk te vervangen en te onderhouden.

Gebruiksvriendelijkheid:

De Bosch UniversalChain accu kettingzaag is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen brandstof of elektriciteit om te werken, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Dankzij de gereedschapsvrije kettingspanning en de automatische kettingsmering kan de kettingzaag eenvoudig worden onderhouden en ingesteld, wat tijd en moeite bespaart voor de gebruiker. Het gebruik van een accu betekent ook minder lawaai en geen uitlaatgassen, waardoor het prettiger werken is in een stedelijke omgeving.

Accuduur:

De Bosch UniversalChain accu kettingzaag wordt geleverd met een 36V 2,0 Ah accu die voldoende vermogen levert voor de meeste snoeiwerkzaamheden. De accu heeft een gemiddelde levensduur van ongeveer 20-25 minuten bij continu gebruik, afhankelijk van de belasting en het type hout dat wordt gesneden. Dit kan worden verlengd door de aanschaf van een extra accu.

Pluspunten:

 • Uitstekende zaagprestaties
 • Ergonomisch ontwerp en lichtgewicht
 • Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden
 • Milieuvriendelijk
 • Gereedschapsvrije kettingspanning en automatische kettingsmering

Minpunten:

 • Korte accuduur bij continu gebruik
 • Geen opbergvak voor extra kettingen

Conclusie:

De Bosch UniversalChain accu kettingzaag is een uitstekende keuze voor middelzware tot zware snoeiwerkzaamheden in jouw tuin. Het ergonomische ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid maken het werken met deze kettingzaag prettig en efficiënt. Hoewel de accuduur misschien kort is voor sommige gebruikers, is dit op te lossen door de aanschaf van een extra accu. Kortom, de Bosch UniversalChain accu kettingzaag biedt uitstekende prestaties

2.019 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

Dewalt DCM565N XR accu kettingzaag REVIEW

Bij Bol.com

Dewalt is een van de meest bekende merken voor elektrisch gereedschap in de houtverwerking wereld en de DCM565N is hun nieuwste draadloze kettingzaag. Hoewel het een premium prijskaartje heeft, is het een uitstekende allround optie die niet zal teleurstellen. Qua prestaties levert de Dewalt accu kettingzaag een kettingsnelheid van 7,68 m/s en heeft hij een trekker met variabele snelheid voor gecontroleerd zagen.

Pluspunten

 • Lichtgewicht van slechts 3,6 KG
 • Kettingsnelheid van 7,68 m/s
 • Borstelloze motor
 • Functie voor automatisch oliën
 • Activering met één hand

Minpunten

 • Relatief duur in vergelijking met de alternatieven
 • Hoewel duur, is de Dewalt DCM565N een geweldige allround kettingzaag die ideaal is voor lichte taken. Het wordt ook ondersteund door het gerenommeerde merk voor volledige gemoedsrust.

Functies:

De DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag is voorzien van een borstelloze motor en een zaagbladlengte van 30 centimeter. Het heeft een kettingsnelheid van 15 meter per seconde en een automatische kettingsmering voor een optimale prestatie. Daarnaast heeft de kettingzaag een kettingrem die automatisch wordt geactiveerd bij terugslag, waardoor de veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd.

Prestaties:

De borstelloze motor zorgt voor een krachtige en efficiënte werking van de kettingzaag. De kettingsnelheid van 15 meter per seconde maakt deze kettingzaag uitermate geschikt voor het zware werk in de tuin. Bovendien biedt de automatische kettingsmering een probleemloze smering van de ketting en het zaagblad voor een optimaal zaagresultaat.

Ontwerp:

De DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag heeft een compact ontwerp en weegt slechts 3,6 kilogram, waardoor het gemakkelijk te hanteren is tijdens het gebruik. Het ontwerp is ergonomisch en voorzien van een comfortabele handgreep voor een stevige grip tijdens het zagen. De gereedschapsvrije kettingspanning maakt het gemakkelijk om de ketting te vervangen en te spannen.

Gebruiksvriendelijkheid:

De DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag is zeer gebruiksvriendelijk. Het is gemakkelijk te bedienen dankzij de ergonomische handgreep en de gereedschapsvrije kettingspanning. Bovendien is het snoerloze ontwerp ideaal voor gebruik in de tuin zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn. Het LED-display toont de status van de accu, zodat je weet wanneer het tijd is om de accu op te laden.

Accuduur:

Het is compatibel met alle DeWalt XR 18V Li-Ion accu’s, waardoor je de accu’s van andere DeWalt gereedschappen kunt gebruiken. De accu gaat lang mee, afhankelijk van het gebruik en het vermogen van de accu.

Pluspunten:

 • Automatische kettingsmering voor een optimaal zaagresultaat
 • Compact en ergonomisch ontwerp voor een gemakkelijke hantering
 • Gereedschapsvrije kettingspanning voor gemakkelijk vervangen en spannen van de ketting
 • Snoerloos ontwerp met een compatibele DeWalt XR 18V Li-Ion accu

Minpunten:

 • Accu en oplader worden niet meegeleverd
 • De kettingzaag is aan de zwaardere kant in vergelijking met andere accu kettingzagen

Conclusie:

De DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige en duurzame kettingzaag. Het biedt een indrukwekkende zaagprestatie, heeft een robuust ontwerp en is gemakkelijk te gebruiken. De accuduur is ook erg goed, waardoor je langere tijd kunt werken zonder de batterij te hoeven vervangen of opladen.

Hoewel de kettingzaag niet de lichtste is op de markt, biedt het zeker waar voor je geld in termen van prestaties en betrouwbaarheid. De automatische kettingsmering en het gereedschapsloze kettingspanningssysteem maken het ook een gemakkelijke machine om te onderhouden.

Al met al is de DeWalt DCM565N XR accu kettingzaag een geweldige investering voor professionals die veelzijdigheid en duurzaamheid nodig hebben in hun tuingereedschap. Het is ook een goede keuze voor doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een kwalitatieve kettingzaag die lang meegaat.

789 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

Einhell GE-LC 18 Li accu kettingzaagd REVIEW

Bij Bol.com

Een van de goedkoopste accu kettingzagen die echt de moeite waard is om te kopen, is de Einhell GE-LC 18. Het is een krachtige accu kettingzaag met een bladlengte van 25 cm en een snelheid van 4,3 m/s, wat ideaal is voor de meeste lichte zaagklussen.

Bij de kettingzaag wordt een 3,0 Ah-accu en oplader meegeleverd, wat het een complete set maakt en de waarde verhoogt.

Als je een krap budget hebt en een goedkope accu kettingzaag nodig hebt voor huishoudelijke zaagklussen, dan is de Einhell GE-LC 18 ideaal. Het wordt geleverd als een complete set die klaar is voor gebruik uit de doos en het zal niet teleurstellen gezien het lage prijskaartje.

Pluspunten

 • Mechanisch remsysteem met onmiddellijke reactie
 • Indicator-LED’s voor batterijlading
 • Kettingspanner zonder gereedschap
 • Ergonomische handgreep
 • Automatische kettingsmering
 • Geleverd met batterij en oplader

Minpunten

 • Niet geschikt voor zwaar zagen

Prestaties

De Einhell GE-LC is een krachtige accu kettingzaag met een zaagbladlengte van 25 centimeter en een kettingsnelheid van 4,3 meter per seconde. De kettingzaag is geschikt voor het zagen van kleine tot middelgrote bomen en struiken en is daarmee een handige tool voor regelmatig gebruik in de tuin.

Accu en oplaadtijd

Het apparaat wordt geleverd met een 18 volt Lithium-Ion accu die zorgt voor een lange gebruiksduur en een korte oplaadtijd. Bovendien is de accu uitwisselbaar met andere Einhell gereedschappen uit de Power X-Change serie.

Gewicht en gebruiksvriendelijkheid

Met een gewicht van slechts 3,3 kilogram is de Einhell GE-LC gemakkelijk te hanteren en te gebruiken, zelfs voor minder ervaren gebruikers. Het ergonomische ontwerp met zachte handgrepen maakt het ook comfortabel om langere tijd mee te werken.

Automatische kettingsmering

De kettingzaag heeft handige functies zoals automatische kettingsmering, waardoor de ketting automatisch wordt gesmeerd tijdens het gebruik, wat de levensduur van de ketting verlengt.

Veiligheid

De kettingzaag heeft ook een kettingrem die de ketting onmiddellijk stopt wanneer deze vastloopt of wanneer er terugslag optreedt. Hierdoor wordt de veiligheid van de gebruiker verhoogd. De terugslagbescherming zorgt ervoor dat de kettingzaag niet onverwachts terugslaat en de gebruiker verwondt.

Conclusie

In conclusie is de Einhell GE-LC een krachtige, gemakkelijk te gebruiken en veilige accu kettingzaag die geschikt is voor kleine tot middelgrote bomen en struiken. Dankzij de uitwisselbare accu en het lichte gewicht is het ook een handig gereedschap voor regelmatig gebruik in de tuin.

5.255 reviews
Bekijk de beste prijs bij Bol.com
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

7. Beste voor grote bomen: STIHL accu motorzaag MSA 220 C-B – 40cm

Bij Amazon.nl

De STIHL MSA 220 C-B is een hoogwaardige en krachtige accu motorzaag die gebruik maakt van een 36V Lithium-Ion batterij en een borstelloze EC-motor. Met zijn zaagblad van 40 cm en kettingsnelheid van 24 m/s kan hij zonder problemen dikke bomen en stammen zagen.

Deze motorzaag heeft een aantal handige functies, zoals het gemakkelijk bijvullen van de kettingolie en een zijdelingse kettingspanning die zonder gereedschap kan worden aangepast. Ook heeft het een zacht handvat waarmee je trillingen kunt verminderen en een uitstekend ontwerp voor een betere gewichtsverdeling.

Pluspunten

 • 40 cm zaagblad en ketting
 • Kettingsnelheid van 24 m/s
 • Zijdelingse kettingspanning zonder gereedschap
 • Zacht handvat voor minder trillingen
 • Uitstekende gewichtsverdeling
 • Met 2 jaar garantie
 • Krachtige Lithium-Ion batterij en borstelloze EC-motor

Minpunten

 • Duurder dan sommige andere accu motorzagen op de markt

De STIHL MSA 220 C-B is een van de beste accu motorzagen die je in Nederland kunt kopen. Met zijn krachtige batterij en motor, zaagblad van 40 cm en handige functies zoals zijdelingse kettingspanning en zacht handvat, is dit een ideale motorzaag voor zwaar zaagwerk. Bovendien wordt het geleverd met 2 jaar garantie voor extra gemoedsrust.

123 reviews
Bekijk de beste prijs bij Amazon.nl

FAQ: Accu kettingzagen

Wil je meer weten over accukettingzagen? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over dit handige gereedschap. Ontdek bijvoorbeeld hoelang de accu meegaat, of een accukettingzaag veilig is en of je deze kunt gebruiken voor het vellen van grote bomen. Leer hoe je de ketting moet smeren en ontdek welke accukettingzaag het meest geschikt is voor jouw behoeften. Lees verder en maak een weloverwogen keuze voor jouw volgende accukettingzaag.

Ja, het is belangrijk om de ketting van een accukettingzaag regelmatig te smeren om ervoor te zorgen dat deze soepel blijft lopen. Er zijn speciale smeermiddelen beschikbaar voor accukettingzagen die geschikt zijn voor dit doel.

Lees meer…

Over het algemeen zijn accukettingzagen minder krachtig dan benzine kettingzagen en zijn ze daarom minder geschikt voor het vellen van grote bomen. Voor het vellen van grote bomen is het vaak nodig om een benzine kettingzaag te gebruiken.

Lees meer…

Ja, mits de gebruiker zich aan de juiste veiligheidsprocedures houdt. Het is belangrijk om altijd een veiligheidsbril, gehoorbescherming en stevige kleding te dragen tijdens het gebruik van een accukettingzaag. Bovendien moeten gebruikers altijd de handleiding van de zaag lezen en begrijpen hoe de veiligheidsvoorzieningen werken.

Lees meer…

Over het algemeen zijn accukettingzagen minder krachtig dan benzine kettingzagen, maar ze zijn krachtig genoeg voor de meeste huishoudelijke taken. Voor professioneel gebruik kan een benzine kettingzaag nog steeds de beste optie zijn.

Lees meer…

De levensduur van de accu van een accukettingzaag kan variëren, afhankelijk van het merk en het model van de zaag. Over het algemeen kunnen de meeste accukettingzagen ongeveer 30 tot 60 minuten werken op een volledig opgeladen accu.

Lees meer…

Beste accukettingzaag – alles wat je moet weten

Als je op zoek bent naar een handige en draadloze manier om bomen en struiken te snoeien of te vellen, dan is een accukettingzaag een geweldige optie. Deze zagen worden steeds populairder vanwege hun gemak en efficiëntie, maar er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten voordat je er een koopt.

Inleiding

Een goede accukettingzaag moet niet alleen krachtig en duurzaam zijn, maar ook veilig en eenvoudig te gebruiken. In deze handleiding laten we je zien waar je op moet letten bij het kiezen van de beste accukettingzaag voor jouw behoeften, en geven we je enkele tips over hoe je het meeste uit je zaag kunt halen.

Hoe werkt een accukettingzaag?

Een accukettingzaag werkt op batterijen, wat betekent dat je geen stopcontact nodig hebt om hem te gebruiken. De zaag wordt aangedreven door een elektromotor die wordt gevoed door een oplaadbare accu. Het vermogen en de duur van de accu kunnen variëren, afhankelijk van het model en het merk.

Belangrijkste kenmerken van de beste accukettingzagen

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de prestaties van een accukettingzaag, waaronder het vermogen, de zaaglengte, het gewicht en de veiligheidsfuncties. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken op een rijtje gezet die je zou moeten overwegen bij het kiezen van de beste accukettingzaag.

Onderhoud en opslag van een accukettingzaag

Om ervoor te zorgen dat jouw accukettingzaag op de lange termijn goed blijft werken, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en goed op te slaan. Hieronder geven we enkele tips over hoe je jouw zaag in goede staat kunt houden.

Accessoires en extra’s voor jouw accukettingzaag

Naast de accukettingzaag zelf zijn er verschillende accessoires en extra’s die handig kunnen zijn om jouw werk gemakkelijker en veiliger te maken. Hieronder hebben we enkele suggesties voor accessoires die je zou kunnen overwegen.

Vergelijking tussen de beste accukettingzagen

Om je te helpen bij het kiezen van de beste accukettingzaag voor jouw behoeften, hebben we enkele van de beste modellen op de markt vergeleken. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken, voordelen en prijzen van elk model op een rijtje gezet.

Beoordelingen van echte gebruikers

Er is geen betere manier om te weten te komen of een accukettingzaag echt de moeite waard is dan door de ervaringen van andere gebruikers te lezen. Hieronder hebben we enkele beoordelingen van echte gebruikers op een rijtje gezet, zodat je een idee krijgt van wat mensen van deze zagen vinden.

Beoordelingen van de beste accukettingzagen

 • Black+Decker GKC3630L20-QW: “Geweldige zaag, makkelijk in gebruik en krachtig genoeg om de meeste klussen aan te kunnen. Ook het draadloze aspect is een groot pluspunt. Al met al een geweldige aankoop!” – Peter, 5/5 sterren.
 • Bosch UniversalChain 18: “Een fantastische accukettingzaag die precies doet wat hij belooft. De zaag is licht en goed uitgebalanceerd, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor langere klussen. Ook de accuduur is indrukwekkend.” – Anja, 4/5 sterren.
 • Makita DUC353Z: “Een geweldige zaag voor professioneel gebruik. De zaag is zeer krachtig en kan zelfs dikkere takken en bomen aan zonder problemen. Het enige nadeel is dat de zaag vrij zwaar is, dus langere klussen kunnen vermoeiend worden.” – Jeroen, 4/5 sterren.
 • Ryobi RCS36X3550HI: “Een uitstekende zaag met een zeer lange accuduur. De zaag is gemakkelijk te gebruiken en heeft voldoende vermogen voor de meeste taken. Het enige nadeel is dat de ketting soms vast kan lopen.” – Jan, 4/5 sterren.
 • STIHL accu motorzaag MSA 220 C-B – 40cm: “Een fantastische zaag die zich kan meten met een benzinezaag. De zaag heeft voldoende vermogen en de accu gaat lang genoeg mee voor de meeste klussen. Ook het onderhoud is zeer eenvoudig.” – Kim, 5/5 sterren.

Conclusie

Een accukettingzaag kan een handige en draadloze manier zijn om bomen en struiken te snoeien of te vellen. Bij het kiezen van de beste accukettingzaag is het belangrijk om te letten op het vermogen, de zaaglengte, het gewicht en de veiligheidsfuncties. Door rekening te houden met deze factoren en de beoordelingen van andere gebruikers te bekijken, kunt je de beste accukettingzaag voor jouw behoeften vinden en het meeste uit jouw zaag halen.

Beste Mini Accu Kettingzaag 2024

BESTE Mini Accu Kettingzaag 2024

Mardin Mini Accu Kettingzaag

De Mardin Mini Accu Kettingzaag is de beste draadloze elektrische kettingzaag, geleverd met 2 accu’s en een koffer. Het compacte formaat en lichte gewicht maken het gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. De krachtige motor en automatische kettingsmering zorgen voor efficiënt en soepel werken. Ideaal voor het snoeien van takken en het zagen van hout.

Bekijk de beste prijs bij:

Als je op zoek bent naar een handige manier om takken en hout te snoeien in je tuin, dan is een accu mini kettingzaag / elektrische snoeizaag met accu een uitstekende keuze. Deze kettingzagen zijn licht van gewicht en hebben geen lastige snoeren of brandstof nodig, waardoor ze zeer gemakkelijk in gebruik zijn.

Ontdek de top 7 beste mini accu kettingzagen! Deze compacte zagen zijn ideaal voor kleine klussen, zoals het snoeien van bomen en het zagen van brandhout. We hebben de meest betrouwbare en duurzame modellen van gerenommeerde merken verzameld, met verschillende functies en prijsklassen. Kies de perfecte mini accu kettingzaag voor jouw zaagklussen:

 1. Mardin Mini Kettingzaag
 2. Zenway Mini kettingzaag
 3. NovarGarden® Mini Kettingzaag
 4. Powerplus Mini Kettingzaag
 5. PARKSIDE® Accu-houtzaag
 6. Stihl Accu Mini Kettingzaag SET
 7. QLT Mini Kettingzaag

1. Mardin Mini Accu Kettingzaag

De Mardin® Mini Accu kettingzaag – MK-1 is een compacte, draadloze kettingzaag met een pistoolachtige grip die ideaal is voor zowel doe-het-zelvers als professionele klussers. Met een zaaglengte van 10 cm en een zaagsnelheid van 5m/s zaagt hij hout moeiteloos door en is hij ook geschikt als snoeizaag. Het heeft een oplaadtijd van 1,5 uur en wordt geleverd met een gratis extra accu en koffer. Het is van premium kwaliteit en uitsluitend gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.

4,3/5 (208 reviews)

 • Accuduur: 1 uur
 • Snijlengte:10 cm
 • Gewicht: 1,2 kg
 • Vermogen: 550W

Dit is een betaalbare optie voor lichte snoeiwerkzaamheden.

Bekijk de beste prijs bij Bol.com

2. Zenway Mini Accu Kettingzaag

De Zenway Elektrische Mini Accu Kettingzaag is een draadloos zaaggereedschap dat geschikt is voor het snoeien van bomen, struiken en heesters. Het kan efficiënt zagen dankzij de krachtige motor en heeft een lange levensduur batterij van 2000 mAh en 21V. De zaagervaring is soepel en de machine heeft een effectief ventilatieontwerp dat oververhitting voorkomt. Het is ook lichtgewicht en handig in gebruik en produceert weinig lawaai.

 • Accuduur: 1-2 uur
 • Snijlengte: 10 cm
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Vermogen: 750W

Dit is een lichtgewicht zaag die geschikt is voor middelzware snoeiwerkzaamheden.

4,5/5 (89 reviews)

Bekijk de beste prijs bij Bol.com

3. NovarGarden® Mini Accu Kettingzaag

De NovarGarden Accu mini kettingzaag is een elektrische snoeizaag die veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Het bevat een veiligheidslock, handbescherming, en een anti-spatschot om ongelukken te voorkomen. Het heeft een gewicht van slechts 714 gram en wordt geleverd met een opbergkoffer, twee 21 Volt lithium batterijen, roestvrijstalen kettingen, een zaagblad, oplader, schroevendraaier, steeksleutel en handleiding. Het product heeft een gebruiksduur van 30 minuten per accu en heeft een ventilatieregulering en rubberen handgreep.

 • Accuduur: 30 minuten
 • Snijlengte: 10 cm
 • Gewicht: 714 gram
 • Vermogen: 550W

Dit is een compacte en betaalbare optie voor lichte snoeiwerkzaamheden.

4,8/5 (9 reviews)

Bekijk de beste prijs bij Bol.com

4. Powerplus Mini Accu Kettingzaag

De POWXG1045 mini Accu kettingzaag is een compacte en snoerloze kettingzaag van Powerplus, geschikt voor het snoeien van dunne takken en ander fijn zaagwerk. De kettingzaag werkt op een 12V-batterij en wordt geleverd met een extra batterij en bijbehorende lader. Het zwaard meet 100 mm en is uitgerust met een stevige ketting met 14 tanden, waarmee je moeiteloos door allerlei soorten hout zaagt. De kettingzaag is veilig in gebruik dankzij de dubbele beveiliging tegen terugslag en de stevige beschermkap. Daarnaast is het SDS-type spanningssysteem handig in gebruik en is de kettingzaag voorzien van een soft grip handvat voor meer gebruikscomfort. In de verpakking zitten onder andere de mini-kettingzaag, ketting, zwaard, batterijen, lader, zwaardbeschermer, leeg olieflesje en handleiding.

4,5/5 (4 reviews)

 • Accuduur: 20 minuten
 • Snijlengte: 10 cm
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Vermogen: 550W

Dit is een voordelige optie voor kleine snoeiwerkzaamheden.

Bekijk beste prijs bij Bol.com

5. PARKSIDE® Accu Kettingzaag

De PARKSIDE® Accu Kettingzaag 12V zonder accu is een compacte machine die ideaal is voor het snoeien van bomen en struiken en het versnipperen van groen snoeiafval. Het heeft een zaaglengte van maximaal 10 cm en een kettingsnelheid van maximaal 5,6 m/s. Het heeft een snelwisselfunctie voor de ketting zonder gereedschap, een rustig lopende en trillingsarme ketting, en een antislipgreep met veiligheidsschakelaar. Het apparaat werkt met een 12V-accu uit de Parkside 12V-familie, die apart verkrijgbaar is. De machine wordt geleverd met een zwaardbeschermingskoker en 50 ml biologische kettingolie en weegt 1,28 kg.

 • Accuduur: 20 minuten
 • Snijlengte: 12 cm
 • Gewicht: 1,28 kg
 • Vermogen: 500W

Dit is een betaalbare en krachtige optie voor kleine snoeiwerkzaamheden.

Bekijk beste prijs bij Bol.com

6. Stihl Accu Mini Kettingzaag SET

De Stihl GTA 26 Accu Snoeizaag is een wendbare machine met een gewicht van 1,4 kg, inclusief de accu. Hij heeft een zaagblad van tien centimeter lang en een kettingsnelheid van 8 m/s. Met één lading van de lithium-ionaccu AS 2 kan hij tot 80 takken met een diameter van 6 cm verwerken. Het vervangen van de zaagketting gebeurt zonder gereedschap en de machine maakt deel uit van het nieuwe Stihl AS accusysteem voor het onderhoud van privétuinen en -percelen.

 • Accuduur: 45 minuten
 • Snijlengte: 12 cm
 • Gewicht: 1,4 kg
 • Vermogen: 700W

Dit is een lichtgewicht en krachtige optie voor kleine en middelgrote snoeiwerkzaamheden, maar wel één van de duurdere opties.

Bekijk beste prijs bij Bol.com

7. QLT Mini Accu Kettingzaag

De QLT Mini Accu Kettingzaag is een compact en lichtgewicht model met een snijlengte van 10 cm. Het is ontworpen voor het snoeien van takken en struiken. Het heeft een vermogen van 600 watt en een snelheid van 5 m/s. Het is eenvoudig in gebruik en is voorzien van een veiligheidsschakelaar.

 • Accuduur: 30 minuten
 • Snijlengte: 10 cm
 • Gewicht: 1,5 kg
 • Vermogen: 550W

Dit is een betaalbare optie voor lichte snoeiwerkzaamheden.

Bekijk beste prijs bij Bol.com

Krachtige Prestaties

Ondanks hun compacte formaat, bieden accu mini kettingzagen / elektrische snoeizagen met accu krachtige prestaties. Met een krachtige motor en hoogwaardige snijbladen kunnen ze moeiteloos door takken, hout en zelfs stammen snijden. Bovendien zijn deze kettingzagen uiterst stil in gebruik en produceren ze geen schadelijke uitlaatgassen, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Handig in Gebruik

Dankzij het lichte gewicht en de draadloze werking zijn accu mini kettingzagen / elektrische snoeizagen met accu zeer handig in gebruik. Je kunt ze gemakkelijk gebruiken voor langere tijd zonder je zorgen te hoeven maken over de brandstof of het snoer. Daarnaast zijn de meeste modellen ontworpen met een comfortabel handvat, zodat je gemakkelijk grip kunt houden en nauwkeurig kunt snijden.

Verschillende Opties

Er zijn verschillende modellen accu mini kettingzagen / elektrische snoeizagen met accu beschikbaar, zodat je het perfecte model kunt vinden voor jouw specifieke behoeften. Sommige modellen zijn ontworpen voor lichte taken zoals het snoeien van bomen en struiken, terwijl andere modellen krachtiger zijn en geschikt zijn voor het zwaardere werk zoals het zagen van dikke takken en houtblokken.

Conclusie

Een accu mini kettingzaag / elektrische snoeizaag met accu is een handige en efficiënte manier om takken en hout te snoeien in je tuin. Met krachtige prestaties, handige draadloze werking en verschillende opties om uit te kiezen, is het gemakkelijk om het perfecte model te vinden voor jouw behoeften. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van een accu mini kettingzaag / elektrische snoeizaag met accu en maak het snoeien van je tuin een stuk gemakkelijker!

Bekijk de beste mini accu kettingzagen bij Bol.com

Inhoudsopgave